Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy jelenleg Ázsiában tartózkodom, ahol sajnos víz érte a telefonomat és emiatt nem tudom tölteni. A rajta lévő adatokat szeretném felhőbe menteni, de a sima 15 GB keretem erre nem lesz elég, ezért bővítenem kell.
Gondoltam Google accountba belépve egy ingyenes hónapra regisztrálom magam, de a kiválasztott csomagot nem engedi kiválasztani (Lite 30 GB) azzal a hibaüzenettel , hogy az nem érhető el a részemre.Feltételezem, hogy ez a csomag akkor csak az ázsiai (Indonéz) lakosság részére érhető el, de így meg vagyok lőve és nem tudom az adataimat elmenteni. Van esetleg valami tippetek, hogy mit tudnék csinálni?
Ami érdekesség feltűnt, hogy másik Google accountba belépve viszont a magyaroknak elérhető csomagot ajánlja fel (100 GB) ráadásul forintban és nem Indonéz Rupiában. Hogy lehet ez? Mit kell akkor beállítanom ebben a fiókban, hogy magyar csomagot ajánljon fel és forintban ?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Parfüm topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest