Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
winbox
senior tag
-
winbox
senior tag
válasz attiati #7775 üzenetére
Igen, mindent tudsz a Chromecast with Google TV-re telepíteni a play áruházból. És igen, a 4K verzió erősebb, érdemesebb azt, nekem 1080P-s tv-re megtartottam a FullHD verziót, mert ingyen adták anno a Pixel telómhoz, mikor vettem. VLC-vel a FullHD-s remuxok is simán mennek vele, szóval nekem teljesen bevált arra a tv-re.
-
-
Balinov
titán
válasz attiati #7838 üzenetére
Pontosan, nálam is éppen hi hogy elég, pedig nincs túl sok cucc rajta
Tivimate, Netflix, Disney, prime, vlc, vpn kliens meg pár apróság
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
Biga123
addikt
-
vacs
Topikgazda
válasz attiati #7846 üzenetére
HDMI-CEC szabvány miatt a cc távirányítója ki/be kapcsolja a tv-t, állítja a hangerőt stb (ergó nem is kell használni a tv távját)!
A CC távirányítóval kezelsz mindent: lépkedsz a menüben, indítod a youtube, hbo, disney stb appokat, a letorrentezett filmekbe is bele lehet pörgetni a cc táv kör alakú gombjával!
A Magyar hangvezérlés nem támogatott!
Win PC-re én Serviio "servert" telepítettem (fizetős app, de ...), egyszerű felhasználásra felesleges a plex/kodi!(^)(>.<)(^)
-
Biga123
addikt
válasz attiati #7846 üzenetére
Úgy kell elképzelni a CC felületét , hogy a képernyőn látható kijelöléseket tudod leokézni és a kijelölést tudod léptetni a távirányító gombjaival ( vagy a TV távval, vagy a cc távval - oda vissza működik a CEC miatt) ezért írtam h a tv táv dedikált tekerés gombjai nem fognak működni a cc n , de pl a tv távval ugyanúgy tudsz a CC n lépkedni és okézni, ergo ha van egy lejátszó OSD menü akkor simán tudsz tekerni. Jellemzően az ilyen előre hátra tekerést szokták kezelni a CC re telepíthető lejátszók egy balra nyíl/ jobbra nyíl megnyomásával.
Annyira egyszerű az egész , de mégis kicsit nehéz elmagyarázni ha még nem használtál ilyesmit.[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Saughassy
aktív tag
válasz attiati #7861 üzenetére
A Plexnek két része van: egy szerver ami megosztja. médiatartalmakat és egy/vagy több lejátszó, ami bejelentkezik a szerverre es kepes lejatszani.
Az asztali pc tarhelyet ugy tudod bongeszni, hogy letoltod ra az ingyenes plex szerver (for windows)t jo esetben, megadod hogy melyik konyvtarat szeretned megosztani es utan a klienssel bejelentkezel a szerverbe. Aztan orulsz.
De tudni kell, hogy a Plex egy upnp/dlna szerver, vagyis iso-t, bd image ripet es hasonlokat nem tud megosztani. Minden mast igen. -
vacs
Topikgazda
válasz attiati #7923 üzenetére
Az m4sport-ot pl Web Video Caster appal is át lehet küldeni a cc-re (cc=chromecast).
De ha van windows pc/laptop, akkor Chrome böngészőből is át tudod küldeni az m4sport streamet!
link1 + link2
Illetve tökéletesen működik a Kodi app + M4sport addon, én is ezt használom: link.(^)(>.<)(^)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest