Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
igen de neki az 50Mbps nem 50MB/s hanem csak 4-5 a valóságban, gyakorlatban amikor nem csak elméleti szinten fantáziálsz róla hanem ki is próbálod, teszteled.
Igen megtévesztő ez a Mbps de amit speedtest ír az csak elméleti számok gyakorlatban sose annyi.
[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
Én a Goggle részéről vélem a hibát.
Most hirtelen lett net elérés a Play-ben es sikerült még egy appot,a DAZN-t feltelepíteni (amivel másfél órája kisérletezem).
Annyi történt, hogy a visszaváltottam az 5Ghz-es wifire. Nagyon vicces ez így[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
zsolt501
nagyúr
Alapvetően Plexet használok, illetve SMB megosztással szoktam még filmet nézni ha van valami amit nem vinne a Plex, ilyen ritkán de előfordult már, leginkább extrém nagy méretű filmeknél, vagy egyedibb kódolásnál.
Plexen kívüli nincs annyira lejátszóban kötöttségem, úgy vagyok vele hogy jól vigye a filmet és a feliratot, ne akadozzon, és ne fagyjon ki, sok lejátszó programban csalódtam már, de ez hosszú''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
Nálam nem volt elég a routerre kötött 1 meghajtó, így épített NAS a kiszolgáló, ráadásul több feladata is van, így az már problémás lett volna routerre bízni mindent.
Azért az S24 wifis sávszélessége egy jó routerrel minden filmre is elég lehet Chromecast with Google TV-esetén el tud fogyni a sávszélesség igaz ilyenből nem sok film létezik de van pl. a Gyűrűk ura 4k DoVi Remux 120GB körüli fájlmérettel, de ekkora fájlméret nem álltalános, és én is csak teszt kedvéért néztem bele.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
winbox nem figyeltem a frissítéseket, de többszöri nekifutás után most úgy néz ki jó lett, már vált rendesen, nem tudom mi volt a baja, de most is úgy van beállítva mint eddig, én valami szoftveres BUG-ra gyanakszom, eléggé idegesítő volt, mert a kép nagyon nem volt az igazi.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest