Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
-
maglew
aktív tag
(rögzített hozzászólás)
Íme a megoldás ha időközben Resetelted a készüléket:
1.
Telefonodon a dátumot vissza kell állítani 1-2 héttel ezelőttire! (automatikus dátum szinkronizálást kapcsold ki a telefon beállításban)
2.
Home app törlés.3.
Chromecast készülék resetelése (hosszan fél percig kell nyomva tartani a gombot)4. telefon újraindítása
5.Home alkalmás visszatelepítése és elindítása.
Ekkor a Chrome települni fog és automatikusan el is indul rá a frissítést!
Utána a dátumot állítsd vissza a telefonon és minden oké lesz remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
TheSaint #7478 üzenetére
Ezeket a beállításokat csekkoltam..majndem mindegyik, alapból helyes volt. Az IGMP verziót csak az IPTV részben találtam meg, azt ott állítani kellett (bár valahol azt olvastam, hogy az a rész irreleváns)
Eredmény semmi, már a YT se megy, de hagytam a beállításokat.
Aztán volt olyan, aki azt javasolta a hálózati időszinkront állítsam manuálisra. Megtettem.
Eredmény semmi, de így hagytam.
Aztán valaki arról írt, hogy nála vendéghálózatra csatlakoztatva ment. Megcsináltam (azért engedélyeztem, hogy az intranetet elérje - vagyis pont a lényegét vettem el, de nem számít)
Eredmény SIKER!
Most megy minden és mobilról is tudok castolni, a Home-ból is elérem.Ennyit nem szenvedtem még az alap beállításokkal. Most megyek, iszom egy pálinkát!
Köszönöm, a topiklakók támogatását! Ha valaki megsúgja, hogy ténylegesen miért lett így jó, azt szívesen meghallgatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest