Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
-
maglew
aktív tag
(rögzített hozzászólás)
Íme a megoldás ha időközben Resetelted a készüléket:
1.
Telefonodon a dátumot vissza kell állítani 1-2 héttel ezelőttire! (automatikus dátum szinkronizálást kapcsold ki a telefon beállításban)
2.
Home app törlés.3.
Chromecast készülék resetelése (hosszan fél percig kell nyomva tartani a gombot)4. telefon újraindítása
5.Home alkalmás visszatelepítése és elindítása.
Ekkor a Chrome települni fog és automatikusan el is indul rá a frissítést!
Utána a dátumot állítsd vissza a telefonon és minden oké lesz remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
Topikgazda
válasz
tylerddd #6076 üzenetére
A chromecast tv-nek vannak még hiányosságai.
Maga a Play Store sincs kint a kezdő képernyőn, én csak a beállítások, Alkalmazások, rendszer alkalmazások között találtam meg.
Ezután tettem fel egy launchert a Store-ból. Alapértelmezetté nem lehet tenni, de kint van a főképernyőn, ha elinditod, akkor ebben minden app ott lesz, a gyáriak is! -
tylerddd
veterán
Üdv! Google TV-n az alkalmazások közé hogy tudom kirakni a Google Play filmeket? Telepítve van az alkalmazás, de úgy kell rákeresni, hogy egyáltalán meg tudjam nyitni és úgy tudjak böngészni a filmek között, mint pl. a Netflix vagy HBO Go tartalmak között. Köszi!
-
tylerddd
veterán
Öööö, most van az, amit nem értek. Megint nyálazom a beállításokat és most ott volt a távirányító menüjében a Távirányító gombjainak beállítása lehetőség. 3 opció van most ott, szerintem nem volt ott ez a 3., de lehet csak f*** voltam
Elnézést kérek!
ps: mondjuk közben nyomtam egy újraindítást a menüjéből és utána nem néztem. Lehet ez okozott zavart az erőben?! A lényeg, hogy most ez így ku**a fa**a!
-
tylerddd
veterán
@azbest & vacs Kikapcsoltam mindkét eszközön a CEC-t és mégis megy a GTV távval a hangerőszabályozás és némítás is. Ha be van kapcsolva mindkét eszközön, akkor szintén csak ezek működnek, a többi CEC-funkció nem (bemenet választás, ki/bekapcs).
Egyébként azért lenne erre szükségem, mert távnélküli sztereó erősítőre megy ki a hang a tévé jack csatlakozójáról, ami AUX-ra van állítva. Eddig a teló hangerőszabályzóját használtam.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Ma üzemeltem be a CCwGTV-t. Tetszik a készülék és a funkciók, de a bekapcs, bemenet, hangerő gombokat nem igazán vágom. Sony tévém van, ezen a Bravia Sync van. A távon a be/kikapcs gomb a GTV-t kapcsolja, a bemenetválasztó semmit, a hangerő/mute a tévé hangerejét. Na most ebből nekem a hangerő a legkellemetlenebb. Meg lehet-e azt oldani, hogy a GTV távja ne a tévé hangerejét állítsa, hanem a GTV-jét?!
-
azbest
félisten
válasz
KicsiBGery #6066 üzenetére
Internet nélkül nem működik a chromecast. A munkahelyi hálózatra meg gondolom nem lehet csak úgy rádugdosni dolgokat. Plusz ha a cc-t felkapcsolod a munkahelyi hálózatra, akkor lehet mindenki másnál is megjelenik (telefonokon, chrome böngészőkben) ha nincs végpontonkénti szeparáció.
Amúgy a mytelenornak van weboldala. Szóval a pécén belépve a fiókodba tudod nézni. [link]
Ha nem szabad semmi ilyet nézni közvetlenül a pécén és csak valami szeparált vendég wifi az, amin lehet saját célból internetet használni, akkor mi stick vagy az új google chromecast with googletv dongle lehet megoldás. Azokon teljes értékű tévés android van. Csak wifi kell neki és a távirányítójával mytv otthon appban tudod nézni. Viszont a chromecast módja annak is megjelenik a wifi hálózat más eszközein is, ha nincs végpontonkénti szeparáció.
-
totopad
senior tag
válasz
és sok sikert a mytv-hez, én 5 év után hagytam ott őket a télen, mert használhatatlan volt a terhelt időszakokban -meccsek, f1 alatt kiváltképp-
-
Somatom
veterán
válasz
Most esett le, hogy a telód nem mobilneten, hanem a céges wifin van. Az úgy nem fog menni. Ahhoz nem CC kell, hanem rendes teló, aminek van HDMI kimenete.
-
Somatom
veterán
válasz
Kell egy harmadik eszköz, pl. még egy teló, aminek a hotspotját használva összebarátkoztatod a telódat a Cc -tal. Utána már menni fog. Nem kell a telód képét tükröznöd, mert a Telenor MyTV app castolható.
A CC -nak mindenképpen kell net, legalább minden induláskor, mert kell kapjon a Guglitól egy azonosítót. Anélkül el sem indul.
-
Somatom
veterán
válasz
KicsiBGery #6064 üzenetére
Attól függ, hogy milyen szolgáltatással nézed a meccset.
-
KicsiBGery
csendes tag
Sziasztok! Lehet Láma kérdés, nekem az a legfontosabb, hogy a telefonomat össze tudjam kapcsolni a monitorommal. Telefonon nézem a meccset és azt kivetítem a monitorra. Ez chromecasttal lehetséges? Köszi a választ!
-
Asrach
tag
Sziasztok!
Gondolkozom egy google tvn usb hubbal az a kérdésem hogy ezzel lehet-e lejátszani pl egy mkv fájlt ami egy külső hddn van?
Válaszokat előre is köszönöm
-
Blamazs
senior tag
Ma megpróbáltam másik tv-n a CC3-at de ua hiba. Kb 2 óra hibátlan utána elkezd töltögetni folyamatosan. Mintha sávszélesség probléma lenne, közben laptopon hibátlanul megy a stream ua wifi-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest