Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: ReaR backup
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
laszlohu
üzenetére
azt eddig nem írtam, hogy ezt a jelenséget csak indavideóra feltöltött videók esetén tapasztalom. lehet, hogy máshol is jelentkezik majd, de egyelőre csak itt vettem észre.
viszont közben bármi mást tudok csinálni, másik fülön simán játszik youtube videót, tudok rendesen böngészni. és a videó is elindul minden egyes alkalommal...kisebb késéssel
lehet, hogy az oldal nem csipázza a voda 3G sebességet? ami csak azért volna fura, mert az említett pontig nem volt ilyen probléma. és ha egyszer elindul a videó, gyorsan be is tölti végig, nem akad meg egyszer se.
-
bepken
veterán
válasz
laszlohu
üzenetére
nekem már csak a PPAPI van, elvileg ez így jó (NPAPI már nem támogatott ugye) - a verziószám alapján pedig a legfrissebb van fent.
be is tölt minden flash tartalmat, igazából a legtöbb videót le is játsza. de tegnap este pl úgy néztem online sorozatot, hogy az aktuális rész vége előtt ~5 perccel már megnyitottam a következőt. szinte mindig pontosan indult el

még egy dolog: nagyjából azzal egy időben jelentkezett ez a probléma, hogy az AdBlock jelzett, hogy új feature érhető el (röviden: nem blokkol ész nélkül mindent, ami rendben is van, támogassuk az oldalakat) - de azt is próbáltam már, hogy felfüggesztem, hátha....nem segített. meg hát újra is pakoltam a böngészőt, pluginok nélkül ugyanez a probléma.
-
bepken
veterán
válasz
laszlohu
üzenetére
hasonló problémával küzdök én is (ahogy írtam is)
azóta annyi történt, hogy megvolt a chrome újratelepítés is, illetve a chrome://components/ alatt próbáltam egy frissítést nyomni a pepper_flash cuccnak is, de azt írja folyamatosan, hogy "Állapot - Az összetevőt nem frissítette a rendszer"
na most a furcsa, hogy a %localappdata%\Google\Chrome\User Data\PepperFlash mappa tök üres, tehát fogalmam sincs, hogyan tölti most be egyáltalán a flash playert
(vagy összekeverek valamit valamivel?) -
bepken
veterán
sziasztok!
a tegnapi napon történt, hogy egy hosszabb videót néztem, ami egyszer csak leállt, nem töltött tovább. ekkor nyomtam egy frissítést az oldalnak, ismét elindítottam a videót, de az csak töltött és töltött veszettül. el nem indult, beletekerni se tudtam, semmi. kíváncsiságból úgy hagytam, egy másik fülön pedig elkezdtem utánaolvasni a problémának. kb 5 perc után egyszer csak elindult a videó, szépen végig is töltött, meg tudtam nézni. sajnos viszont azóta ez minden egyes flash player videó esetén jelentkezik.
megjegyzem, hogy az Edge ugyanezt produkálja (egyéb böngészőm nincs), mivel azonban én Chrome felhasználó vagyok, itt kérnék segítséget. a vicc egyébként az, hogy a videók előtti reklámokat pöpec mód lejátssza (ha engedélyezem őket), majd utána a videó indulására ugyanúgy várni kell...
teljes visszaállítást már csináltam, nem segített. van rá ötlet, hogy mi történhetett? és mi lehet a megoldás?
előre is köszi!
Andris
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Kompakt vízhűtés
- Pánik a memóriapiacon
- Renault, Dacia topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest