Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
Hali!
Valamivel felkerül a gépre egy DizzyDing hülyeség és a böngészőben a hülye hirdetései ugranak fel és a fél képernyőt eltakarja. Sehogy se tudom kiirtani. Valami ötlet esetleg?
-
Buster17
addikt
Hali!
Ha rámegyek egy angol oldalra akkor miért nem kínálja fel a szöveg lefordítását magyarra? Régen csinálta most meg fel sem ugrik. Beállításokban be van állítva...
Mit csináljak?
-
Buster17
addikt
Az miért van az hogy néhány oldalon nem kívánja fel az oldal lefordítását? Holott be van állítva, hogy automatikusan kérdezze ha angol szövegű oldalra megyek, de nem minden esetbe kínálja fel.
(Nem az autómatikus lefordítás hanem hogy csak felkínálja)
-
Buster17
addikt
Hali!
Chromeon belül, hol tudom beállítani, hogy melyik oldat fordítsa le meg melyiket ne?
Most direkt szivat, mert amit nem szeretnék, hogy lefordítson azt lefordítja autómatikusan és nem tudom vissza fordítani meg amit le szeretnék fordítani azt meg nem fordítja le. (nem ajánlja fel)

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest