Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micka21
tag
válasz
üzenetére
windowsból VLC media player eltávolítva gond nélkül
Chrome-ból beépülő alkalmazásnál a szemetesre húzva az egeret kinyílik a teteje, rákattintok de nem történik semmi, ott is hiányzik a megerősítő ablak gondolom ( a képernyő széle felé kattintva hibaüzenet hang lesz minden kattintásra)
-
Micka21
tag
válasz
üzenetére
karakter halmaz értelmezés:
A "Hozzáadás" gomb látszik, rá tudok kattintani, és átvált "Feldolgozás"-ba, és utána nem történik semmi, soha.
Gondolom (netes videón láttam) itt fel kéne ugrania egy megerősítő kérdező ablaknak a telepítésről.
Na az nincs,
illetve sejtésem szerint van, csak nem látom, mert ha entereket nyomkodok előbb-utóbb eltalálom a nem látható ellenőrző ablakban az OK opciót és így települ amit kiválasztottam beépülő.
Csatolt képen látható ablakot hiányolom tehát, mert nekem a legfrissebb verziót felrakva nincs ilyen. (csatolt kép videóból kimásolva)(Chrome teljes uninstall-nál ugyanez volt. El akartam távolítani és fél órán át nem történt semmi. Gondolom ott is a nem látható ellenőrző ablakban lévő kérdésre várt a program.)
Igen, a Chromot sikerült újra feltenni, de a hiba nem szűnt meg.

-
Micka21
tag
friss Chrome felhasználóként (és win 10 felhasználóként) kérdezem:
Ha bővítményt akarok telepíteni kattintok a Hozzáadás gombra majd nem történik semmi, nem jelenik meg a megerősítő ablak, ha összevissza kattintgatok vagy entereket nyomkodok akkor előbb-utóbb feltelepül amit szeretnék.
Ugyanez volt Win 10 ből a Chrome uninstall-nál is. a programok és szolgáltatásoknál rákattintottam az eltávolításra és nem történt semmi fél órán át, majd valahogy leszedtem ,majd újraraktam a Chromot, de nem változott semmi
valakinek ötlet mit lehet tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Star Trek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Apple asztali gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kés topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest