- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- ldave: New Game Blitz - 2026
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micka21
tag
válasz
üzenetére
karakter halmaz értelmezés:
A "Hozzáadás" gomb látszik, rá tudok kattintani, és átvált "Feldolgozás"-ba, és utána nem történik semmi, soha.
Gondolom (netes videón láttam) itt fel kéne ugrania egy megerősítő kérdező ablaknak a telepítésről.
Na az nincs,
illetve sejtésem szerint van, csak nem látom, mert ha entereket nyomkodok előbb-utóbb eltalálom a nem látható ellenőrző ablakban az OK opciót és így települ amit kiválasztottam beépülő.
Csatolt képen látható ablakot hiányolom tehát, mert nekem a legfrissebb verziót felrakva nincs ilyen. (csatolt kép videóból kimásolva)(Chrome teljes uninstall-nál ugyanez volt. El akartam távolítani és fél órán át nem történt semmi. Gondolom ott is a nem látható ellenőrző ablakban lévő kérdésre várt a program.)
Igen, a Chromot sikerült újra feltenni, de a hiba nem szűnt meg.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest