- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- potyautas: A teljesség igénye
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
Sziasztok!
Nem nagyon olvastam ezelőtt a topikot, úgyhogy ha már felmerült ez a probléma, és írtatok rá megoldást, akkor bocsi!
Szóval, lenne egy olyan problémám, hogy a chrome egyik napról a másikra nem akar működni.
Elindul a böngésző, de csak egy aranyos "amanóba" oldalt kapom. Hiába törlöm/rakom újra a böngészőt, hiába törlöm az összes fájlt a gépről, hiába csinálok bármit (mondjuk a registry-t nem töröltem), egyszerűen nem akar helyreállni. Ilyenkor a beállítások menüpontot sem hozza be, csak marad az amanóba oldal.Egy hónappal ezelőtt is csinált ilyet. Akkor megfogtam, elindítottam csökkentett módba a gépet (mert abban amúgy működik gond nélkül...), és elkezdtem össze vissza nyomkodni mindent. Géptisztítás, beállítások visszaállítása alapértelmezettre, hardvergyorsítás ki (igazából ami létezik minden ki), kiegészítők letilt/töröl, gyorsítótár/előzmény/sütik töröl...
Na ekkor elkezdett működni, de ötletem nincs, hogy melyik pont segített neki, mert amúgy külön-külön ha csinálom, az nem ér lófittyet sem.Amúgy valami a Windows frissítéssel lesz (Win 10), mert most is egy frissítés után döglött le a chrome, meg emlékeim szerint egy hónappal ezelőtt is azután döglött be.
Valakinek esetleg valami ötlet?
U.I.:
Már láttam másnál is ugyanezt a jelenséget...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Opel topik
- Konteó topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Villanyszerelés
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs