Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
Sziasztok!
Nem nagyon olvastam ezelőtt a topikot, úgyhogy ha már felmerült ez a probléma, és írtatok rá megoldást, akkor bocsi!
Szóval, lenne egy olyan problémám, hogy a chrome egyik napról a másikra nem akar működni.
Elindul a böngésző, de csak egy aranyos "amanóba" oldalt kapom. Hiába törlöm/rakom újra a böngészőt, hiába törlöm az összes fájlt a gépről, hiába csinálok bármit (mondjuk a registry-t nem töröltem), egyszerűen nem akar helyreállni. Ilyenkor a beállítások menüpontot sem hozza be, csak marad az amanóba oldal.Egy hónappal ezelőtt is csinált ilyet. Akkor megfogtam, elindítottam csökkentett módba a gépet (mert abban amúgy működik gond nélkül...), és elkezdtem össze vissza nyomkodni mindent. Géptisztítás, beállítások visszaállítása alapértelmezettre, hardvergyorsítás ki (igazából ami létezik minden ki), kiegészítők letilt/töröl, gyorsítótár/előzmény/sütik töröl...
Na ekkor elkezdett működni, de ötletem nincs, hogy melyik pont segített neki, mert amúgy külön-külön ha csinálom, az nem ér lófittyet sem.Amúgy valami a Windows frissítéssel lesz (Win 10), mert most is egy frissítés után döglött le a chrome, meg emlékeim szerint egy hónappal ezelőtt is azután döglött be.
Valakinek esetleg valami ötlet?
U.I.:
Már láttam másnál is ugyanezt a jelenséget...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- alza vélemények - tapasztalatok
- Parfüm topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bioshock 2 Special Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest