Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
-
benfolds
őstag
az utóbbi egy-két napban jelentkezett az a probléma, hogy nem tudok rendesen átkattintani egyik tabról a másikra, mert ahogy rákattintok, bezárja a lapot. nagyon unom már, hogy minden második tabváltásnál újra meg kell nyitnom a lapot a véletlen bezárás miatt. igen, rengeteg oldal meg van nyitva, és picik a fülek, de ez azelőtt is így volt, semmivel sincs több tabom, mint eddig. lehet, hogy a múltkori keveredéssel van összefüggésben, amikor a chrome nem vette figyelembe a wines képernyőbeállítást (nálam 125%), csak a sajátját, emiatt chrome 110%-on aránytalanul nagy volt a könyvjelzősáv? azóta nem volt ezzel problémám, csak egy ötlet, hátha hasonló gyökerű a probléma...azt nem hinném, hogy hirtelen a célzóképességem romlott el, és mindig az X-re kattintok véletlenül (ami egyébként sem látszik, mármint az X a tabon.).
-
benfolds
őstag
válasz
Akelaus
üzenetére
a könyvjelzősáv is helyreáll, ha megcsinálod azt, amit utoljára beírtam.
google azt mondja, hogy az eddigi állapot volt bug-os, amikor nem vette figyelembe a böngésző a képernyőbeállítást. ettől függetlenül tényleg sokkal jobb lenne, ha meghagynák a választási lehetőséget a felhasználónak és nem kényszerülne ilyen win hackelésre. -
benfolds
őstag
válasz
benfolds
üzenetére
oké, van isten: ha kiegészítem a tegnapi chrome ikon/tulajdonságok/kompatibilitás/"a képernyő méretezésének letiltása nagy dpi beállítás esetén" kipipálását azzal, hogy a chrome ikon/tulajdonságok/parancsikon/cél: "xxxxxx" után szóközzel elválasztva ezt beírom: /high-dpi-support=1 /force-device-scale-factor=1
akkor minden visszaáll úgy, ahogy volt.
úh
-
benfolds
őstag
válasz
david5745
üzenetére
be kell pipálni, hogy figyelmen kívül hagyja a win-es beállítást a chrome. nálam sem működik amúgy, én is pont azokat a beállításokat használtam eddig 24" monitoron, amit te írtál.
egyébként úgy tűnik, hogy marad a dolog:
Sorry for the confusion. There’s a Windows setting that allows you to change the size of text and other items on your desktop to be smaller or larger (“scaling”). Prior to Chrome 54, Chrome displayed only at 100% scale even if you had adjusted your computer’s scaling to be larger at 125% due to bugs in the way Chrome handled scaling.
In Chrome 54, we've fixed many of these bugs and re-enabled support for 125% scale. As a result, Chrome's UI (i.e. icons, address bar, etc.) will appear larger than before when your system is set to 125% scale because it is now displaying properly. If you're seeing large UI and you didn't intend for your system to be at 125% scale globally, you can change it back to 100% as follows:
On Windows 7, go to Control Panel > Appearance and Personalization > Display ("Make text and other items larger or smaller") and click the radio button next to "Smaller"
On Windows 8, go to Control Panel > Display and drag the slider underneath "Change the size of of all items" so that it reads “Smaller.”
On Windows 10, go to Settings > System > Display and drag the slider underneath "Change the size of text, apps, and other items" so that it reads 100%.
If you’d like to further adjust your zoom settings specifically in the way Chrome displays websites, you can set your page zoom settings by going to chrome://settings > show advanced settings > web content > adjust your page zoom to what you’d prefer. -
benfolds
őstag
válasz
tomiii.
üzenetére
az a problémája egyébként, hogy a képernyő 125%-ra van állítva, amit az új frissítéssel nem vesz figyelembe a chrome. visszatettem 100%-ra, így a chrome többé-kevésbe azt hozta, amit korábban win 125%, chrome 110%-on, viszont úgy meg minden más túl pici volt. remélem kiadnak egy frissítést...
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Óra topik
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Óvodások homokozója
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest