Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
cskamacska
üzenetére
Én semmi ilyet nem tapasztaltam, most megpróbáltam, simán bele tudom húzni a mappába azt a könyvjelzőt, amit szeretnék.
Ha csak nem arra gondolsz, h elhúzod a mappáról a kurzort, és nem nyitja újra, akkor lényegében elhúzod messzebb, és vissza.. (szerintem eddig is ilyen volt..
) -
Sonja
nagyúr
válasz
cskamacska
üzenetére
Ezt én is észrevettem, de csak abban az esetben teszi mellé, ha már annyi könyvjelző van, hogy nem fér ki alá, és görgetni kell. Eddig akkor is alá tette, de valami okos kitalálta, hogy legyen mellette!
Engem is zavar, szóval érdekelne a megoldás, ha van valakinek rá! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Engem is zavar, szóval érdekelne a megoldás, ha van valakinek rá!