Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
válasz
Toth_Jani
üzenetére
Köszönöm a tippet!
Én is gondoltam rá, lefuttattam egy Run-in test-et induláskor, biosból, hogy a windows egyáltalán ne zavarjon be. A HP saját memória tesztje hiba nélkül lefutott.
Akartam egy másodlagosat is csinálni, de sajna memtest86 boot pendrive-ot nem tudtam összerakni, valamiért egyikről sem bootolt be a rendszer. Kivettem az akksit is, visszaraktam a régi memóriákat 2x2GB Samsung ramot a Kingston helyére, és ugyanez. Mind egy modullal, mind a kettővel ugyanazt a hibát dobta be úgy, hogy a rendszer rendben futott. Elindítok egy stressz tesztet, hátha az kidob valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest