- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Donvit078
üzenetére
Amúgy lehet igazad van, és én vagyok lemaradva, én legutoljára aktívan foglalkozni az alapvető informatikával már 2 éve nem foglalkozom (csak programozás).
Például én teljesen meglepődtem, amikor legutóbb mondták nekem, hogy iroadi / netezős géphez 4GB ram kell meg Athlom 250-es proci, itt ph-n mondták ez teljesen normális, 2 éve ez a konfig a játékgépünk.
Meg emlékszem amikor még a chrome, opera fülekben is megvolt nyitva 8 youtube alkalmazás és max 500-700mb-ot evett "csak", most meg annyit sem nyitok meg, és már annyit fogyaszt.
Lehet tényleg ez a norma csak én bennem tényleg az van, hogy 4GB inkább játékgép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bioshock 2 Special Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070 (ELKELT)
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest