Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére
Na így már oké. De pont ezt írtam itt is.
Végig 17betán mentem, mikor megjelent a stable, akkor ugyanolyan verziószámú beta-n volt a Chrome-om. De ráengedtem a stable exe-t, és ugyanolyan verziójú stable-m lett. Ezt mondtam eddig is.
Amire mondtam hogy Igen, Te meg hogy szerinted Nem, akkor az mégis Igen. Mert eleve úgy volt a kérdés, hogy ha megjelenik a stable akkor azt csak rá kell tennie és megmarad mindene? Én meg mondtam hogy igen.

De a lényeg, hogy ha kijön egy stable, minden további nélkül rá lehet tenni a betára úgy, hogy megmarad mindened.
Az már más kérdés, hogy én pl. nem sokkal stable után már tettem is a 18 betát, és valszeg ugyanígy teszek majd 18stable után is a 19 betával.
Mit ér a stable ha van egy jobb beta (általában)?
MPC HC-ból is mindig betákat használok, nem maradok 1 évig stable-n míg kijön addig vagy 200 "beta néven" de csomó javítással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Last Epoch
- Gyúrósok ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óra topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az már más kérdés, hogy én pl. nem sokkal stable után már tettem is a 18 betát, és valszeg ugyanígy teszek majd 18stable után is a 19 betával.