Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi
senior tag
válasz
InfiniteReality
üzenetére
na úgy tűnik ennyi időmbe telt és megoldottam.
a chrome saját flash playere akadt a shockwave-vel valószínűleg, mert most beállt 100 mega körül a memória és 1% alá a processzorterhelés.http://techlogon.com/2011/08/11/shockwave-flash-crashes-in-google-chrome/
viszont az röhej, hogy nekem kellett utánajárnom a neten, és nekem kellett kitotóznom, mit hogyan kell letiltani hogy működjön rendesen.. pont emiatt szedtem le a mozillát, mert 100 féle módszerrel próbáltam életet lehelni a scrollozásba, a 101. módszer pedig az volt hogy letöröltem az egészet és felraktam a chromeot... de látom itt is bele lehet futni problémába...
egyelőre ez megoldódott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest