- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
Lehet nem vagyok egyedül, hogy jártam a böngészővel.
Béta verziók keresése volt engedélyezve a frissítések közt, 'Névjegy' szerint 3.xx volt fennt.
Aztán egy új Win telepítés után feltűnt, hogy egészen máshogy néz ki, kijavították az idegesítő hibáit.
Vagyis nem frissűlt (teljesen) az új verzióra, csak egy új rendszer telepítéssel. Most már Firefox-ot sem telepítettem, lehet az zavart neki be.Hogy mik a különbségek?
-'Új lap' előhozásakor nem a 3x3-st gyakran használt lapoat ajánlja fel, hanem 2x4-es képsor, amiket én állíhatok be.
-Nem vált át másik alkalmazásra, nem lesz néhol átlátszó időnként. (Már ha érthető..)
-FlashPlayer települ, nem kell neki Firefox.
-Bőrök választhatósága.Hirtelen ennyi. Szóval lehet valami más zavart be neki, de akinél ezek nem újúltak, érdemes utánanéznie mi miatt lehet. Márha eddig nem volt még erröl szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest