Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
Lehet nem vagyok egyedül, hogy jártam a böngészővel.
Béta verziók keresése volt engedélyezve a frissítések közt, 'Névjegy' szerint 3.xx volt fennt.
Aztán egy új Win telepítés után feltűnt, hogy egészen máshogy néz ki, kijavították az idegesítő hibáit.
Vagyis nem frissűlt (teljesen) az új verzióra, csak egy új rendszer telepítéssel. Most már Firefox-ot sem telepítettem, lehet az zavart neki be.Hogy mik a különbségek?
-'Új lap' előhozásakor nem a 3x3-st gyakran használt lapoat ajánlja fel, hanem 2x4-es képsor, amiket én állíhatok be.
-Nem vált át másik alkalmazásra, nem lesz néhol átlátszó időnként. (Már ha érthető..)
-FlashPlayer települ, nem kell neki Firefox.
-Bőrök választhatósága.Hirtelen ennyi. Szóval lehet valami más zavart be neki, de akinél ezek nem újúltak, érdemes utánanéznie mi miatt lehet. Márha eddig nem volt még erröl szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs