- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
rfutar
csendes tag
Minek beletúrni a lelkivilágába a rendszernek, és barkácsmódszerrel megoldani, ott van rá a szinkronizálás. átviszi, amit beállítasz.
Az meg, hogy kiemeltem egy funkciót amit más régebbi böngésző is tud miért baj, sokan nem ismerik azért írtam. Nem értem a vitatkozókat, ha nem szeretik a chromot ne használják és annyi, de miért jó chrome fórumokba írogatni hogy minden más jobb? Engem nem érdekel honnan vesz át és mit. Én még a netscapel kezdtem (sőt a gopherrel de azt már emliteni se érdemes mert kevesen ismerik
, ilyen erővel a többi még az alapfunkciókat is a netscapetől 'lopta'.Nekem a lényeg, hogy a jó, és hasznos funkciókat egyesíti, és gyorsan működik. Nálam mire egy opera vagy ff megnyílik, (és nemegyszer pont akkor frissít is egy jót) addigra a chrommal megnéztem ami kellett és be is zártam. Ennek ellenére én sose szidtam egyiket se, nem mondtam, senkinek, hogy ne használja. Pont az a jó, hogy van már választék rendesen, mindenki megtalálja ami bejön neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, ilyen erővel a többi még az alapfunkciókat is a netscapetől 'lopta'.