Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3pl4y
aktív tag
Sziasztok!
Most tettem fel én is Chrome -ot, mert elegem lett a firefox szarakodásaiból... volt egy weblap aminél folyamatosan kifagyott... youtube -nál HD vidi közbe volt amikor beszaggatott stb... feltettem a Chrome -ot... nagynehezen beimportáltam a könyvjelzőimet stb... és minden tökéletes alatta, gyors mint a villám nem fagy ki ha megnyitom azt a bizonyos oldalt (vatera), és a youtube -nál sem szaggat... viszont van nekem egy óriási bajom vele... sajnos a kicsike nem akarja direktbe megnyitni a file -kat mint ahogyan a firefox... mármint, pl. szednék le egy egy torrentet, akkor ha firefox alatt rákattintok a letöltésre, akkor egyből nyitja is meg a uTorrent, de itt előbb le kell szedni a file -t és csak aztán megnyitni... ez nekem nem tetszik, mert így tele kell szemetelnem a HDD -t minden olyannal amire amúgy semmi szükségem nincs... igen persze a firefox is letölti a file -t előbb, mert másképp, hogy nyitná meg, de az egy tmp mappába ahonnan aztán kitörli.. mármint akkor ha a megnyitásra megyek....
Tehát a kérdésem az lenne, hogy itt nem lehet valahogy belőni ezt, hogy ha ismert file típus van akkor azt automatikusan nyissa meg, és ne akarja velem letöltetni valahova azt az adott file -t, amikor arra úgysincs szükségem...pl. torrent esetében ugye...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest