Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: eRam gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
rfutar
csendes tag
Az eredeti kérdés könyvjelzőkre vonatkozott.
Én nem mondtam hogy aki ért hozzá ne másolgasson, viszont nem mindenki tudja mit csinál de azért másol meg töröl ész nélkül. Szerintem a legtöbb felhasználónak teljesen tökéletes megoldás a szinkronizáció ami természetesen nem csak a könyvjelzőket viszi át.Nem értem minek kellene a rendszert megkerülve, csak hogy bizonygassam mekkora guru vagyok, inkább beletúrok a sűrűjébe.
Miért kell személyes támadásnak venni, ami csak egy jóindulatú tanács volt.
A szomszédpistikés megoldás helyett a Chrome erre való funkciójának a normális használata. Elég sok gépet kellett már helyretennem felelőtlen akciók után. Mert ugyebár a szomszédpisitke megoldása ha netán összeomlik a rendszer egy belepiszkálás miatt az az hogy - jah, bocs akkor tedd újra a windowst.
Azt se mondtam, hogy az opera nem innovatív, se olyat hogy ki mit honnan szedett. Igazából pont nem érdekel, a jogi részét le tudják a cégek rendezni egymás között szerintem. Az se nagyon számít hogy melyik volt előbb, ez már szinte történelem.

A lényeg hogy mit tud az adott böngésző, kinek mire van szüksége ezekből és azt használja amelyik megfelel az igényeinek.Erről a témáról részemről ennyi mert ez már nagyon off kezd lenni.
Aki gondolja osszon nyugodtan
én el tudom viselni ha nem az enyém az utolsó szó, nős vagyok. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én el tudom viselni ha nem az enyém az utolsó szó, nős vagyok.