Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Okos?telefon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- bitpork: Ha Isten létezik...
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Ez a hsz egy tömény bullshit." - Ezt jó tömören, de szépen megfogalmaztad, hangot adtál a gondolataimnak.

Ez a sütis meg becsomagolós para mondjuk tényleg gáz, ez számomra elég érthetetlen, mondjuk az is igaz, hogy mint látszik, eléggé gyerekcipőben van ez a kieg-fejlesztés dolog Operáéknál. Bár nem nagyon értem, miért nem fekszenek rá jobban a kérdésre, ez már megint ilyen szokásos Opera-specifikus dolog: "ugyan már miért is intézkednénk gyorsan az ügyben, még a végén némi plusz népszerűségre teszünk szert, és azt nem engedhetjük, hogy akár 2-3% fölé is menjen az a szaros szám, még a végén elterjedne, hogy nem is rossz böngésző az a ZZopera". Leegyszerűsítve kábé ilyen ostoba felfogással állnak hozzá az asztali böngészőpiachoz már sok-sok éve - tök mindegy, milyen okból, mi van a háttérben, akkor is ez a vége.
Egyszer szívesen elbeszélgetnék valami Operánál dolgozó vezetővel, hogy ugyan, magyarázza már el nekem, mert komolyan nem értem, hogy milyen magyarázat az, hogy "ők a mobilpiacra koncentrálnak", ugyan miért ne lehetne egy kis plusz népszerűséget kiharcolni az asztali piacon? Tulajdonképpen a dolgok ésszerűsítésével, a kevésbé hozzáértő felhasználók nagy része, és nem csak haladóbbak által kedvelt, addig hiányzó dolgok átvételével, némi rugalmassággal, stb. bizonyára többen ismernék el az Operát, mint jóféle böngészőt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mikrotik routerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Jövedelem
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- No Rest for the Wicked
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs