Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
A Firefox mondjuk elég durván koppintott az Operáról.
Persze az nem feltétlenül baj.
Firefox-nál engem meg továbbra is a betöltési sebessége kerget az őrületbe.
Amúgy egyetértek, a Chrome kezelőfelülete jelenleg egy agyonegyszerűsített, hiányos szar.
Ráadásul akárhányszor visszakacsintgatok az Operára (amikor a Gmailnél, Facebooknál tapasztalt bugjai épp nem érdekelnek), felfedezem, mennyivel gyorsabb is tud lenni a böngészés, mint Chrome használatával.
Ráadásul Opera akkor is ezerszer gyorsabb, amikor 30 fül van megnyitva egyszerre. Chrome sokszor egyszerűen ilyenkor becrashel, minden oldal eltűnik az "A manóba!" felkiáltással.
És ilyenkor legszívesebben a zárt ablakon vágnám ki a gépet, amikor meglátom, hogy egy hsz. írása közben egy oldaltól (ami mondjuk hirtelen túl sok erőforrást kezd zabálni, és már fogytán a memória, vagy hasonló) becrash-el az egész böngésző, és cseszhetem a hsz.-emet. Operánál észrevehetően jobb a crash-kezelés.----
Szerk.:
(#4883) F34R: azért szerintem túlzás ilyet kijelenteni, nem tudhatod, mi lesz mondjuk 2 év múlva, a Chrome jelenlegi formája (menüpontok, szolgáltatások és egyebek tekintetében is) elég durván sokat változott a kezdeti időkhöz képest...
Új hozzászólás Aktív témák
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze az nem feltétlenül baj.
És ilyenkor legszívesebben a zárt ablakon vágnám ki a gépet, amikor meglátom, hogy egy hsz. írása közben egy oldaltól (ami mondjuk hirtelen túl sok erőforrást kezd zabálni, és már fogytán a memória, vagy hasonló) becrash-el az egész böngésző, és cseszhetem a hsz.-emet. Operánál észrevehetően jobb a crash-kezelés.