Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Chrome-ot telepíthetem úgy, hogy az Edge-ben a google.com oldalt megnyitva kiválasztom a jobb felső sarokból a váltás Chrome-ra vagy valami hasonló szövegre kattintva?
-
törölt tag
válasz
junior11
üzenetére
Köszönöm szépen

Melyik a jobb és honnan lehet letölteni?
Veszélyes netezni az említett bővítmény nélkül? Kaphat kártevőt a számítógép? A Chrome-ot telepíthetem úgy, hogy az Edge-ben a google.com oldalt megnyitva kiválasztom a jobb felső sarokból a váltás Chrome-ra vagy valami hasonló szövegre kattintva? -
törölt tag
Sziasztok!
Frissen telepített rendszerhez milyen bővítményt kell telepíteni Chrome-hoz?
-
törölt tag
Sziasztok!
Mitől lehet, hogy törlődtek a könyvjelzőim és a jelszót sem jegyzi meg, mikor be van állítva? A Gmail fiókomnál azt is írja, hogy ki vagyok jelentkeztetve és a szinkronizálás szünetel.
-
törölt tag
Sziasztok!
Amikor belépek az oldalra nem kínálja fel a Chrome, hogy mentse a jelszót. Hogy lehet beállítani, hogy feljöjjön ez az ablak, ahol ki lehet választani a jelszó mentést?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest