Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
siskad
őstag
Sziasztok!
Elég fura problémám adódott: Ha telefonon rákeresek valamire akkor az első két találatot nem tudom megnyitni. Illetve a keresősáv sem működik. Mintha nem is érzékelné a telefon hogy rányomtam. Inkognító ablakban tökéletesen megy minden, mivel ott ugye nem vagyok bejelentkezve. Valahol a google fiókomban lesz szerintem a hiba, mert 2 telefonon is be vagyok jelentkezve és egyiken sem megy, viszont gépen meg tökéletes. Bár az elmúlt időben nem is állítottam semmit a fiókomban. Próbáltam kijelentkezni, majd vissza, de utána ugyanúgy rossz volt, a böngészési adatokat, cookie-kat is töröltem az elmúlt 7 napból, gyorsítótár törlés is volt. Visszaraktam régebbi verziót is a chrome-ból hogy nem e valami frissítéssel van probléma, de úgy is megvolt a hiba. Most így hirtelen nem nagyon van sajnos több ötletem amit még meg lehetne próbálni, valaki találkozott már ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Automata kávégépek
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Formula-1
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű iPhone 14 Pro 128GB Asztro szürke független, 100% aksi, 1 Év garancia
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest