- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
válasz
Cs1csó
üzenetére
Na igen, kérdés, ellenőrzni vajon az e-mail címeket is, amelyeket régebben elloptak szintén a jelszavakkal? Pl én január tájékán szinte az összes jelszót lecseréltem új, erősebbekre, de van 2-3 e-mail cím, amelyet még régebben vmilyen adatszivárgás során elcsentek a hozzá tartozó jelszavakkal, amelyek már régen le voltak cserélve. Nos, ha ilyen e-mail címmel lépek be valahová - de új jelszóval, akkor is riaszt - az e-mail miatt - vagy csak ha a régi, ellopott jelszó szerepelne a mail címhez?
Te ugye FF-ban tárolod a jelszavakat? Bár itt off, de már megkérdezlek, egy ideje néha ki szoktam próbálni, nem elsődleges böngészőként, viszont a mesterjelszó beállítása után minden egyes alkalommal, mikor megnyitom a FF-ot, feldobja az ablakot azonnal, hogy írjam be (s aztán kezd szinkronizálni). Erre van vmi orvosság? Rohadt bosszantó dolog, Chrome-nál ilyen nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bioshock 2 Special Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest