Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
CalibRasta
tag
válasz
Albigator
üzenetére
Hát lehet gép újrahúzás lesz, sajnos egy-két program letöltése miatt olyan oldalon is kikapcsoltam a védelmet ahol lehet nem kellett volna....elég is volt annyi. Tanulópénz megint
Igen win10et használok, pedig azt hittem a defender kevés a gép védelméhez, de sokan dicsérik.@junior11 : sajnos az első progit még leszedtem, rögtön talált 31 veszélyt, de aztán már a gép ahogy elindítom rögtön befagyasztja a progit! Sőt ha az újat(másikat) akarom feltelepíteni akkor is befagy a telepítő már az első pár másodpercben. De csak ezeknél. Mintha a vírus tudná hogy le akarod szedni és blokkol. Sőt a netes weboldaluknál is ugyan csak megáll. Minden más oldalt nyomkodhatok, csak ezeket nem illetve a torrent oldalakat. Érdekes ilyet még nem láttam...eddig.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igen win10et használok, pedig azt hittem a defender kevés a gép védelméhez, de sokan dicsérik.