Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
CalibRasta
tag
válasz
Albigator
üzenetére
Hát lehet gép újrahúzás lesz, sajnos egy-két program letöltése miatt olyan oldalon is kikapcsoltam a védelmet ahol lehet nem kellett volna....elég is volt annyi. Tanulópénz megint
Igen win10et használok, pedig azt hittem a defender kevés a gép védelméhez, de sokan dicsérik.@junior11 : sajnos az első progit még leszedtem, rögtön talált 31 veszélyt, de aztán már a gép ahogy elindítom rögtön befagyasztja a progit! Sőt ha az újat(másikat) akarom feltelepíteni akkor is befagy a telepítő már az első pár másodpercben. De csak ezeknél. Mintha a vírus tudná hogy le akarod szedni és blokkol. Sőt a netes weboldaluknál is ugyan csak megáll. Minden más oldalt nyomkodhatok, csak ezeket nem illetve a torrent oldalakat. Érdekes ilyet még nem láttam...eddig.

Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair tápok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igen win10et használok, pedig azt hittem a defender kevés a gép védelméhez, de sokan dicsérik.