Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Szeretném megköszönni annak aki a monitor tartókart javasolta, vettem egyet és ez ugyan rövid időre de orvosolta a problémát,közelebb tudtam tenni a monitort, és egyből tudok dolgozni.
Ezen az oldalon viszont azt matekoztam ki, hogy a mostani monitort max 1 méterről lehet nézni 24" FHD, és egy 32" 2k monitort alig 30 vmer messzebbről, ami kissé hihetetlennek tűnik. Méretben óriási a különbség felbontásban meg szinte észrevehetetlen(eleve nem értem ezt a 2k 4k felszrozást, egyik sem 2 v 4szerese az alap FHD felbontásnak, de ez most talán nem is lényeg).
Tehát a 32"es monitornak a max távolság amiről még lehet nézni v olvasni :1.36 m, viszont az ajánlott ugyanúgy 96cm mint a sima 24"nek.
Ez reális vagy valamit benéztek a készítők, Mert így tényleg semmi értelme nem lenne nagyobb monitort vennem hogy távolabbról tudjak rajta melózni.
Amúgy ezt Philips BDM3270QP2/00 32 inch 2K 4 ms néztem kis, és nagyon jónak tűnik, de ha semmit nem segítene a helyzetemen akkor kicsit felesleges befektetésnek érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest