Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Syl: UPS - te áldott!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Passziviti
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.
tag
Sziasztok!
Nekem is 2 napja frissült a legfrissebb verzióra a chrome és azóta észrevehetően megnőtt azon webhelyek száma amit nem nyit meg, mert nekem is azt írja, hogy "Az Ön kapcsolata nem privát".
Olyan népszerű és biztonságos oldalon, mint pl az állami webkincstár.. de volt hogy a wikipédiára is ezt írta.
Nem lehetne ezt egyszer s mindenkorra ki írtani a chrome-ból, s hozzon be minden honlapot, ha biztonságos, ha nem, ha van privát kapcsolatom, ha nem..? Mert kedvenc böngészőm, de kritikán aluli, hogy több honlap csak ezzel a böngészővel nem jön be, minden mással igen.
Aweriot kolléga linkelt egy angol honlapot, abból azt tudom ,hogy a rendszer időm az másodpercre pontos, és a chrome a legfrissebb(sőt a frissítés óta nem jó több honlap), a többihez meg nem értek amit ír.., mit lehet még tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 12.20
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest