Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
markymango
tag
Üdv urak, van egy érdekes problémám, de nem tudom a chrome csinálja-e, vagy ő is csak áldozat.
Teljes tiszta win10 telepítés után lehúztam a chrome-ot, minden működik, tökéletesen szinkronizált.
Utána még finomhangoltam a win-t, aztán egyszercsak azt látom, hogy nem látom a chrome ablakát..Indítom ikonról, a task managerben látom, hogy elindultak a folyamatai, megjelenik az ikonja a tálcán, ha föléviszem a kurzort látom az előképet, a rendes kezdőlapom. De hiába kattintgatok rá, nem jön fel a képernyőre.. jobb klikkre a tálcaikonon mutatja az előzményeim meg a gyakori oldalaim, de bármire katt, nem jön fel a képernyője.
Sima reboot, utána uninstall is megvolt, sőt revo-val mélységben is töröltem a regitryt, újraindít-újratelepít: ugyanaz.. letöltöttem más verziószámút, előtte takarítás, reboot, install - ugyanez. Valaki esetleg sejti, hogy mi a bánatot piszkálhattam el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.