Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
Helló!
Egy hihetetlen idegesítő dologtól kellene szabaduljak, megváltozott a Google keresőoldala.
Nem tudom, pár napja történt, semmi egyéb eseményhez nem köthető. Mivel úgy nézett ki, mint egy vírusos 5z@r, megnéztem, nincs-e valami "felesleges" (véletlen spam) telepítve a Windows-on, futtattam egy Adware Cleaner Tool-t (egyszer már sikeresen segített), átnéztem a Kiegészítőket, Bővítményeket is, és minden tiszta volt. Ekkor a CCleanerrel legyalultam, még mindig nem lett jó. Visszaállítottam a Chrome-ot alapbeállításokra, szintén nem hozott eredményt. Töröltem, majd újratelepítettem és csak ez fogadott.
Firefox-ra váltottam, de 20 perc után hiányzott a Chrome, szóval meg kell oldanom ezt a bibit. Ahogy majd látjátok, az oldal tök "kamun" néz ki, a gombok nem nagyon működnek rajta, "search tools" nem reagál, RÁADÁSUL a magyar Google oldal angolul jelenik meg... Google Maps egyszerűen nem hoz be találatot városokra, Firefox-ban minden flottul megy. Én már ehhez egyedül kevés vagyok.Itt vannak a képek: [ARRRRGH!]
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- EAFC 26
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung kuponkunyeráló
- Napelem
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs