Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Készítettem egy fiókot. Ez már a harmadik. Megnyitom a Crome-ot, a Google.hu főoldalam. Jobb felső sarokban alkalmazásokra bökök és kiválasztom a Drive-ot vagy a Gmail-t akkor egyből az új megjegyzett űrlapot jelszóval dobja be. Ezt nem szeretném. Az kellene mint eddig, hogy az űrlap kitöltő segítségével eltároltak közül kiválasztom az éppen aktuálisan használni kívántat, és beírom a hozzá tartozó jelszót a belépéshez.
Hiába töröltem az előzményeket, a mentett űrlapkitöltéseket nem felejti el. A mentett jelszavakat nem szeretném, mert van pár egyéb amit ritkán használok és képes vagyok elfelejteni. Viszont egyesével meg nem tudom kifejezetten a Google mellé társítottat.
Volna valami használható ötlet erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4166, 100% Akksi
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest