Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Van egy számomra zavaró dolog, ha a Prohardvert használom crome alatt. Más oldalaknál nem jön elő. Folyamatosan pörög az oldalbetöltés jelző, fent a bal sarokban. Próbáltam Edge alatt, ott nem csinálja. Ha rányomok az oldalbetöltés leállítása X gombra, akkor abba hagyja. Ezért nem vágom hogy böngésző, vagy esetleg a lapcsalád felé kéne a kérdésem intézni. Ezért nem biztos hogy jó helyen teszem fel a kérdésem, de igazából nem is tudom hova kéne írnom. Volna ötlet, hogy ez az oldalbetöltés megálljon? -
Sziasztok!
Idegesítő dolgot tapasztalok. Valamit bekaptam netezés közben. De nem találom. Defender sem riasztott, és a NOD sem, ezért nem értem.
Többször előfordul, hogy jobb gombbal nyitok meg egy linket, akkor megnyitja új ablakban, de amely oldalról nyitottam abból továbblép és egy nyerj Iphonet vagy sportfogadásos vagy hasonló xar oldalt nyit meg. A crome beállításokban néztem mindent. Kitöröltem a sütiket stb. Nincs feltelepülve valamiféle bővítmény sem. És továbbra is szórakozik.
Mit tanácsoltok? -
Itt is ok minden.
-
Éppen kérdezni szerettem volna, hogy szerintetek miért nem mennek a YT videók, de látom másnál is ez a gond. Megoldás ég nincs?
-
Sziasztok!
Készítettem egy fiókot. Ez már a harmadik. Megnyitom a Crome-ot, a Google.hu főoldalam. Jobb felső sarokban alkalmazásokra bökök és kiválasztom a Drive-ot vagy a Gmail-t akkor egyből az új megjegyzett űrlapot jelszóval dobja be. Ezt nem szeretném. Az kellene mint eddig, hogy az űrlap kitöltő segítségével eltároltak közül kiválasztom az éppen aktuálisan használni kívántat, és beírom a hozzá tartozó jelszót a belépéshez.
Hiába töröltem az előzményeket, a mentett űrlapkitöltéseket nem felejti el. A mentett jelszavakat nem szeretném, mert van pár egyéb amit ritkán használok és képes vagyok elfelejteni. Viszont egyesével meg nem tudom kifejezetten a Google mellé társítottat.
Volna valami használható ötlet erre? -
Mennyire komoly ez a levelező, ha fordítógépes a főoldal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Vírusirtó topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest