Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Mostanában gyakran kapok egy olyan üzenetet, hogy a chrome elavult és emiatt nem tudom kihasználni a legújabb funkciókat sbt. kézi telepítés szükséges. Nekem ez így kicsit büdös, miért ne frissülne automatikusan mikor eddig mindig úgy tett, és ha rámegyek, hogy oké frissítek akkor behozza a chrome letöltése képernyőt. Rámentem a Chrome névjegyére is akkor meg elkezdett frissíteni valamit és ezt az üzenetet írta ki:
Verzió: 37.0.2062.94 m
A frissítés sikertelen (hiba: 7)Hiba történt a frissítések keresése közben: A Google Update csoportházirendjének beállításaiban található ellentmondások miatt a Google Chrome nem frissíthető. A Csoportházirend-szerkesztő használatával állítsa be a frissítések házirendjének felülírását a Google Chrome Binaries alkalmazásban, majd próbálkozzon újra; A részletekkel kapcsolatban lásd: http://goo.gl/uJ9gV.Csak én vagyok paranoiás és ez teljesen normális?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 9 64Gb 100% 14 ciklus! (3 hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs