Hirdetés
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Nem tudom chrome probléma-e vagy simán google, de felteszem ide a kérdést, hátha:
tehát van két gépem, az egyiken felraktam a google drive szinkronizáló programját, a másikra nem. A gondom az, hogy azon a gépen, amelyiken fenn van a szoftver, tehát a D: meghajtóra szinkronizál, ha fellépek a Drive-ra és egy file-t "pipa be" + download-al szeretnék letölteni a gépemre, akkor megnyílik egy ablak és próbálkozik a letöltéssel, de végül hibaüzenettel nem sikerül neki. Ezen a gépen kénytelen vagyok elindítani a szinkronizáló szoftver-t (nem indítom szándékosan együtt a win-nel) majd Total Commander-rel átmásolni a D: meghajtóra.
Akinél fenn van a szinkron kliens, az megnézné nekem, hogy web-en keresztül ő sem tud-e letölteni semmit? Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- Samsung Galaxy S24 Plus 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest