Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Most próbáltam ki a legújabb 5-ös bétát. (5.0.322.2)
Nos, a legelső, ami furcsa volt, hogy kegyetlenül lassú volt és nem értettem, hogy miért, de rájöttem, hogy az Avira WebGuard-ja miatt. Ha azt kikapcsolom, akkor normálisan működik a böngésző. Csakhogy a többi böngészővel nem akad össze és azért jó, ha a WebGuard mellett netezik az ember. Ez nagyon bosszantó probléma a Chrome-nál az oldalak többsége használhatatlan. Ahol van ráadásul még egy kis reklám is vagy egyéb más flash videó, akkor még 100%-on tekeri is a procit amíg be nem zárom az oldalt. Ez is csak WebGuard mellett jelentkezik.
Csak gondoltam megosztom ezt az élményt. Nekem így nem kell Chrome. Amúgy meg semmivel sem gyorsabb az oldalak töltési sebessége, mint Pale Moon alatt, sőt!
Remélem majd valamikor a következő verziók valamelyikében kijavítják ezt a buta és bosszantó hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Bittorrent topik
- Androidos fejegységek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest