Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Most próbáltam ki a legújabb 5-ös bétát. (5.0.322.2)
Nos, a legelső, ami furcsa volt, hogy kegyetlenül lassú volt és nem értettem, hogy miért, de rájöttem, hogy az Avira WebGuard-ja miatt. Ha azt kikapcsolom, akkor normálisan működik a böngésző. Csakhogy a többi böngészővel nem akad össze és azért jó, ha a WebGuard mellett netezik az ember. Ez nagyon bosszantó probléma a Chrome-nál az oldalak többsége használhatatlan. Ahol van ráadásul még egy kis reklám is vagy egyéb más flash videó, akkor még 100%-on tekeri is a procit amíg be nem zárom az oldalt. Ez is csak WebGuard mellett jelentkezik.
Csak gondoltam megosztom ezt az élményt. Nekem így nem kell Chrome. Amúgy meg semmivel sem gyorsabb az oldalak töltési sebessége, mint Pale Moon alatt, sőt!
Remélem majd valamikor a következő verziók valamelyikében kijavítják ezt a buta és bosszantó hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- 27% - Lenovo N27q IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 4ms
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest