Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Most próbáltam ki a legújabb 5-ös bétát. (5.0.322.2)
Nos, a legelső, ami furcsa volt, hogy kegyetlenül lassú volt és nem értettem, hogy miért, de rájöttem, hogy az Avira WebGuard-ja miatt. Ha azt kikapcsolom, akkor normálisan működik a böngésző. Csakhogy a többi böngészővel nem akad össze és azért jó, ha a WebGuard mellett netezik az ember. Ez nagyon bosszantó probléma a Chrome-nál az oldalak többsége használhatatlan. Ahol van ráadásul még egy kis reklám is vagy egyéb más flash videó, akkor még 100%-on tekeri is a procit amíg be nem zárom az oldalt. Ez is csak WebGuard mellett jelentkezik.
Csak gondoltam megosztom ezt az élményt. Nekem így nem kell Chrome. Amúgy meg semmivel sem gyorsabb az oldalak töltési sebessége, mint Pale Moon alatt, sőt!
Remélem majd valamikor a következő verziók valamelyikében kijavítják ezt a buta és bosszantó hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30W-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest