Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
dani3l
őstag
tudsz esetleg párat mondani? Desire topikban már kaptam egy linket, de ha esetleg tudsz jobb/más alternatívát, azt szívesen venném.

illetve még egy kérdés eszembe jutott: ha külföldön veszem a telot, német oprendszerrel, azt tudom frissíteni később magyarra? már ha majd lesz magyar, tudtommal egyelőre még nincs (de most nem is az a lényeg). vagy németet csak németre lehet? végülis nem különösebben probléma, ha nem, csak gondoltam azért rákérdezek..
illetve még egy

Biztos már le lett írva, de nem emlékszem, hogy olvastam volna, gondolom ez is általános az androidnál, nem pedig telefonspecifikus.. Ha érzékel wlant a telefon, mondjuk otthon, ha netezek rajta, akkor ő azt fölismeri, hogy van wlan és azt fogja használni a mobilnet helyett, vagy pedig nekem kell állítgatnom?
Aktív témák
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest