Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ketogén étrend
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- Bluerainbow: LYNE -LEZÁRULT-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
Aktív témák
-
dani3l
őstag
tudsz esetleg párat mondani? Desire topikban már kaptam egy linket, de ha esetleg tudsz jobb/más alternatívát, azt szívesen venném.

illetve még egy kérdés eszembe jutott: ha külföldön veszem a telot, német oprendszerrel, azt tudom frissíteni később magyarra? már ha majd lesz magyar, tudtommal egyelőre még nincs (de most nem is az a lényeg). vagy németet csak németre lehet? végülis nem különösebben probléma, ha nem, csak gondoltam azért rákérdezek..
illetve még egy

Biztos már le lett írva, de nem emlékszem, hogy olvastam volna, gondolom ez is általános az androidnál, nem pedig telefonspecifikus.. Ha érzékel wlant a telefon, mondjuk otthon, ha netezek rajta, akkor ő azt fölismeri, hogy van wlan és azt fogja használni a mobilnet helyett, vagy pedig nekem kell állítgatnom? -
dani3l
őstag
Hali!
Lenne 2 kérdésem, remélem, jó topicba írom..
Az egyik, hogyha veszek egy androidos telefont szolgáltatótól, azt én tudom itthon függetleníteni? Mondjuk ha ráteszek egy másik romot, vagy ilyesmi? Szóval megoldható ez valahogy?
A másik kérdésem pedig, hogy a WM-es telefonokat úgy tudom, lehet használni wlan routerként, legalábbis némelyiket (ezt korábban olvastam valahol, úgy rémlik, de javítsatok ki, ha nem így van..), ez működik az Android rendszernél is? Vagy nem rendszerfüggő, ha egyáltalán van ilyen? Konkrétan egy HTC Desire érdekelne, hogy tud-e ilyent..
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- További aktív témák...
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Be Quiet! Pure Base 500 Black
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest