Hirdetés

Aktív témák

• Alukard
    senior tag

Igen, a Hero elég kellemes telefonnak tűnik, habár nekem annyira nem tetszik hogy a HTC belenyúlt a kezelőfelületbe. Talán rosszul gondolom de ez a hivatalos SDK -val készült alkalmazásokkal hozhat majd olyan kompatibilitásbeli gondokat amelyek végett majd minden programból lehet az összes Android derivációra fordítani külön alkalmazásokat (a Symbian -nak is ez a rákfenéje a különböző release -ekkel; a gáz itt az hogy a Java alapúság az Android -nál pont az ilyen gondok kikerülésére van). Nem tudom mennyire törekedtek arra hogy ezzel ne legyen gond; ha minden gyártó visszaforgatná a fejlesztéseit a közösbe akkor nyilván ezzel nem lenne gond, de egyértelműen ezt nem fogják megtenni, így előbb utóbb minden gyártónak lesz egy saját Android branche.

Másrészt ez a telefon megint lesz 100k körül. Egy ideig nem nagyon lesz ennek feléért modellek, bár ha a G1 ára az új versenyzők hatására lemenne, egy fehéret bevállalnék :) Arra valószínűleg a hivatalos Google update -ek fel fognak menni még egy ideig.

Nem tudom milyen a tapasztalatod az egyedi HTC felületekkel kapcsolatban, de elég jól kivitelezettek és rugalmasak... WMes készülékek esetén kiiktathatóak voltak... amikor először mutatták be az Android felépítését, az is előtérbe került, hogy az UI is cserélhető olyan egyszerűséggel mint 1 téma...
    Szóval emiatt nem aggódnék... viszont a lehetséges Heromról nem fog hiányozni a Google Logo :)
    De az extra funkcionalitás, pl exchange az jól fog jönni :))

Aktív témák