Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
Aktív témák
-
Elvileg az Android SDK emulátorával sokkal közelebb vagy az eredeti élményhez, mint a csonka netbook liveCD borzalommal. Az még arra is képes, jó sok munkával mondjuk, hogy a Nexus rendszerét egy az egyben futtassa, de ehhez kell egy Nexus ROM meg (számomra ismeretlen) munka.
-
Pubszon
veterán
Hali.
Virtualbox-al elindítottam az android live cd-t, de ez eléggé butított.
Valahogy nem lehet kipróbálni mondjuk a Nexus One 2.1-es OS-ét?
-
picur220
veterán
Lehet már valamilyen módon BT-n fájlt fogadni/küldeni, és ez benne lesz az android 2.1-ben?
-
DeadMeat
nagyúr
-
Konflikt
addikt
válasz
picur220
üzenetére
az nemsok:/ btw nemismerek mas olyan helyet, ahol ennyi uj cuccot/androidos telot ki lehet probalni. meg a nagy elektromos marketek sem raknak ki a felso kategoriabol egyaltalan, v csak 1-1 et. ill. persze markaboltokban nezheto meg meg 1-2 mobil: pl. anno a spica is ki volt rakva pl. a samunal. de ugye ott meg keves van, tobb helyre kell menni.
-
Konflikt
addikt
válasz
picur220
üzenetére
utoljara a nexus one-t neztuk meg a speedshopban ugy 1,5 hete. akkor a kov androidos telok voltak kint: htc: tatto, hero, magic, acer liquid s100, es a fent emlitett nexus one. amugy ahogy Karma is irta kb 30-40 telo lehet kint, sok htc. van navi, es laptop is par.
-
picur220
veterán
válasz
Konflikt
üzenetére
Portraitben is van akadozás? Ott mennyire használható a bill?
Azt írták a tesztben, hogy a Tattoonak elég jó rezisztív kijelzője van és jól reagál az ujjal való érintésekre, ami a spica videókban annyira nem látszik. (nem tudom, ezek mennyire relevánsak, de csak ezekhez tudok viszonyítani)
2.0 beta már van Spicára, én azért azt nem kockáztatnám meg.
-
Konflikt
addikt
válasz
picur220
üzenetére
sztem kenyelmesebb egy kemeny feluletu kijelzot ujjal iranyitani, mint egy rezisztiv nyomokepernyot bokdosni korommel, vagy vmi palcikaval. de ez egyeni preferencia.
jon a 2.1, a samu aztmondta h Q2-ben.
az akadozas ugyan zavaro, de annyira nem veszes.
es sajnos nem OLED, hanem TFT. -
-
Konflikt
addikt
-
picur220
veterán
válasz
fixedgear
üzenetére
Én azt hallottam, hogy a gépelés akad fektetett nézetben, de a videók alapján nem zavaró. Nem tudom, megy-e a multitouch, mert egy videón sem láttam.
Vacillálok a Tattoo meg a Spica között, a Tattoo sokkal jobban vonz, mivel stabilabb, meg Sense UI-s, egyetlen hátránya a rezisztív kijelző, meg az, hogy csak 2,8"-os. -
fixedgear
tag
válasz
picur220
üzenetére
de ezt megkapod 20.000ftért
és manapság nem dobálnak ennyiért utánad wifis,érintős,androidos telót
igaz gáz h nincs magyar nyelv,meg semmi támogatás
de aki nem engedheti meg magának a "magas árkategóriás telókat" annak meggondolandó.
Szóval akkor a Spica jócucc?olvastam pár tesztet,és nemnagyon panaszkodnak semmire -
picur220
veterán
válasz
fixedgear
üzenetére
Ezeket a kínai dolgokat nem igazán preferálom, bármi baja van, semmit sem tudsz kezdeni, nincs alkatrész hozzá, meg semmilyen támogatottság. Vagy ez nem ilyen?
Nekem nem volt iPhoneom, de próbáltam, meg ipod touchot is, és sokkal jobb, mint az android szvsz!
Érezhető a különbség. Pl egy 3GS sehol sem hajlandó megakadni, netezés közben amíg töltődött az oldal is simán lehet vele scrollozni, nem akad egyáltalán, mint az Android.(Sztem még az is elviselhető, de már egy Arena nem) -
Konflikt
addikt
ha itt a galaxy, mint spica-ra gondolsz (mert amire valaszoltal hsz, abban a spica volt) akkor mire a no comment?: )
a spicanak vannak ugyan bajai (akksi tema, restart, stb), viszont ebben az arban, es ugy amugy is az egyik legjobb hw-es qwerty nelkuli android. G1-nel messze gyorsabb, koszonheto ez foleg a 800-as cpu-nak, na meg a 256-ramnak (vs G1 192, ugye, ezzel szivunk). a belso tarhelye is joval nagyobb, alaban ugy majd 200MB szabad volt ugyemlekeszem. (szval semmi szukseg app2sd-re, pl. mint nalunk).
illetve viszi az xvides videokat, ami azert nem utolso. (foleg h meg mindig nincs ra app a marketben)
-
fixedgear
tag
válasz
picur220
üzenetére
Tmobile-ba, az érintő nagyon jó benne,nekem 3hónapig volt iphone-om èn ahhoz mérek minden erintos telot
de ahhoz képest is nagyon jó!
Off: aki nem engedhet meg magának ennyi pénzt telóèrt ,de akar androidos,wifis telót,az nèzze meg a sciphone n19-et!!ès még az érintôje is jó! -
picur220
veterán
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem.
1. A BT-fájlküldés megoldott már az Androidon? Fájlfogadás?
2. HTC Tattoo-ja van/volt innen valakinek? Tetszik, csak egyetlen hátránya a kisebb felbontású kijelző, így most nem tudom... Igaz, hogy a naviprogik nem akarnak rá felmenni?
3. Acer Liquid milyen? Mondjuk Herohoz képest?Köszi a segítséget!

-
mgoogyi
senior tag
válasz
fixedgear
üzenetére
Szia,
Ezek közül a G1-gyel találkoztam már, egyébként a munkám miatt a következők voltak már a kezeimben:
G1- nekem ez kicsit fapadosnak tűnt, nem szerettem
HTC Hero - Egész gyors kis telefon, jól használható, bár nekem hiányzott a rendes keyboard
Motorola Milestone - Ez durván gyors az előző kettőhöz képest, a érintőgombjai nem voltak annyira megnyerőek, de van saját keyboardja, persze emiatt vastagabb kicsit
Google Nexus - Egyetlen hátránya szerintem, hogy nincs rendes keyboard, egyébként design-ra és teljesítményre messze jobb, mint a többi - a motorolánál csak kicsivel gyorsabb, de észrevehető.Nem vagyok telefonguru, szal ne vedd nagy súllyal számításba, amit írtam, másrészt én nem mindennapi dolgokra használtam őket, hanem speciális dologra, ahol a teljesítményhiányt nagyon megéreztem. Így én vagy a Motorolát vagy a Nexust választanám, ezek nagyon meggyőzőek voltak. Remélem hasznos valamennyire, amit írtam, az általad felsoroltak közül sajnos csak a G1-et ismerem.
-
fixedgear
tag
symbian,iphone,blackberry után ugy döntöttem kipróbálom az anrdoidot..
szerintetek melyik a jobb?
T-Mobile Pulse
Samsung Galaxy Spica i5700
Google G1
?és melyiket miért.
nem találtam semmi összehasonlítós oldalt
köszi
-
Nem igazán, a Symbian a hazai pályám, DarkByte kolléga viszont intenzívebben tanulmányozta már a dolgokat, szerintem többet érsz el, ha őt kérdezed - vagy itt közösbe teszed fel a kérdéseket, mint most.
Én azt javasolnám, hogy a tutorialokat csináld végig először, amiket a Google írt a weboldalukon. Egy-két alapérzést megtapasztalhatsz vele.
Az ASE inkább csak olyan pótlék.
-
pampika
őstag
Karma, ha jól olvastam, te foglalkozol android fejlesztéssel.
Engem is érdekelne, így kérhetek egy kis segítséget, merre induljak? Java-val volt már dolgom egyszerűbb szinten (win alatt), sdk-t leszedtem, eclipse van. Olvastam arról, hogy phythont is tud futtatni ASE-vel.
Melyik oldalakon érdemes nézelődni kezdésnek?köszi
-
zozoo83
tag
Sziasztok nekem egy olyan kérdésem lenne hogy az Androidos telókba, lehet e külön egy mappát hozzáadni a lejátszási listához? Úgy mint a Sonyericsson telóknál, vagy ugyanolyan mint a symbian és egybe lát mindent, és egyenként kell válogatni?
-
Teko001
őstag
válasz
raulicio
üzenetére
Hát ahogy néztem, az alap progiba nem lehet kikapcsolni hogy lehessen, és a Handcent SMS-be se láttam ilyen funkciót. Amúgy sejtettem hogy valami ilyesmihez kell. Egy olyan megoldást találtam a neten, hogy kérj meg valakit, hogy küldjön neked egy üres sms-t, és ilyenkor azt továbbítsd mindig. Hátha azt engedi.
-
Amit az előző telefonodnál nem figyeltél, hogy az elküldött SMS-ben lenyírta az ékezeteket, tehát a fogadó fél ékezet nélküli SMS-t kapott. Mondjuk van ennél rosszabb is, amikor ?-ek lesznek ékezet helyett, ilyet pl. az SE-k tudnak.
Mivel sajnos nincs beállítási lehetőség, hogy magától nyírja le az ékezeteket a háttérben, tényleg azok nélkül kell írnod. Vagy balra dőlő ékezetekkel.
Itt van a GSM ABC, amit 7-biten (max. 160 karakter) át lehet küldeni.
-
Darla
tag
Tudom, hogy minden telefonnal így van, de az előző nokiámmal pl nem volt ilyen baj, mert valahogy át lehetett állítani valami nyelvi beállítást és nem volt gond.. Most meg ha beírok egy szimpla á betűt, máris lecsökken.
-
Darla
tag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy HTC Hero-t, nagyon szeretem, de van egy problémám. Sms írásnál bizonyos ékezetes karakterek beírásakor a maximális sms hossz lecsökken 70 karakterre. ÁŰŐ betűknél ez van. Mit lehetne tenni, hogy ez ne legyen? Köszi előre is!
-
raulicio
senior tag
Hogy lehet üres sms-t küldeni?
-
aggleány
addikt
A segítségeteknek köszönhetően be tudtam állítani az alapértelmezett számokat
Minden telefonszámot és egyebet beírtam, még a saját csengőhangokat is meg tudtam adni. 
Újabb segítséget kérnék. Felpakoltam a memóriakártyára a cuccaimat (zenék, filmek, stb.) szépen albumokba rendezgetve, és a Tattoo ömlesztve nyitotta meg. Ráadásul a filmeknek, amik nem voltak külön albumban, még nevük sincs, csak a nyitókép rajtuk a nyilacskával, hogy lehet indítani. 15 egyforma 20th Century Fox-ból elég nehezen tudom kimazsolázni, hogy melyik melyik. Ilyen esetben mi a teendő? Olyat rendszert szeretnék, ami a régi telefonomban megvolt, pl.: Filmek/Scifi/X-men/X-men1.
Előre is köszönöm a segítséget

-
aggleány
addikt
Köszönöm, Karma, köszönöm, vtechum

Egyelőre nem megy nekem ez az Android-dolog, de ígérem, csak akkor kérdezek, ha a használati utasításban nem találom meg a kérdés tárgyát.
Ha bárkinek kérdése van Tattoo-val kapcsolatban, és meg tudja írni, hogy azt merrefelé találom a gépen, szívesen megnézem

-
aggleány
addikt
Sziasztok!
Segítséget kérek Tőletek. Beszereztem egy HTC Tattoo-t, és nem akarom szinkronizálni, kézzel akarom bevinni a kontaktokat. Egy telefonszámig még megy is, de amikor beírok egy vonalas számot is, automatikusan azt veszi "default"-nak. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom én kiválasztani, hogy melyik legyen az alapértelmezett szám. Légyszíves írja meg valaki, hogy ezt hogyan kell csinálni, mert nem találtam meg a kezelési utasításban sem.
Előre is köszönöm

-
DesertDog
tag
Köszönöm a segítséget, de sajnos ezek is ssh/telnet tipusú programok. Nekem modemen keresztül kell a távoli eszköz soros portjára csatlakoznom (a távoli eszköz nincs hálózatra kötve, csak egy modem van rajta aminek vagy egy telefonszáma). Jelenleg egyébként Symantec ProcommPlus-t használok VT100 és Wyse 75 terminállal. Hosszú távon mindenképp egy management gép építése tűnik hasznosnak táveléréssel pl VNC-n keresztül.
-
sazabi
aktív tag
válasz
DesertDog
üzenetére
még egy kis googlezés: http://code.google.com/p/connectbot/ (ssh,telnet)
terminal emulator <ehhez úgy néz ki fizikai bill. kell.
pontosan milyen rendszerre akarsz csatlakozni? -
v2izzy
tag
Hello!
Nem tudom mennyit hallottatatok az állítolagos "google phone"-rol avagy Nexus One, de egyre biztosabb hogy jön mivel egyre több info lát napvilágot rola. Még nem sokat olvastam PH-n rola ezért itt egy [link] akit érdekel, sok képpel és egy külön videoval. Ha kijön és BARÁTI ÁRON akkor egy elég ütös telo lenne. Nekem kimondottan tetszik. Ha jo ára lesz biztos befuto, pláne ezzel az uj 2.1es rendszerrel! -
DesertDog
tag
Sziasztok Android felhasználók!
Készülékcserén töröm a fejem, és elgondolkoztam egy Android alapú gépen is, azonban van egy kételyem, amire nem találok válasz az interneten:
Képes e egy Androidos készülék USB vagy bluetooth modemként viselkedni? És itt most nem internet megosztásról beszélek, mert tudom, hogy az megy. Nekem valódi modem funkcióra van szükségem, mert a munkám során terminál emulátorral kell betárcsáznom különböző terminál szerverekre, tehát egy "igazi" modemre van szükségem. -
>-48-<
aktív tag
-
>-48-<
aktív tag
Használja ezt minden ANDROID user!
Kerüljünk fel mi is a térképre: -
Badb0y
addikt
Lehet beruházok egy general mobile dstl1-re. Androidos telefon, akkor elvileg rendesen kell működnie mindennek rajta? Vagy 2 simes mivoltára való tekintettel lehet vmi speckó az android ami rajta van? A HW ami benne van (625mhz ha jól tudom) igo8 futtatásra elég erős ill. ha jól tudom már van androidra is gps, csak nem tudom milyen.
-
kutkut
addikt
A HTC Hero támogat OpenGL ES 1.1-et, vagy vmit?
-
Clever
csendes tag
Kezdek kétségbe esni, h milyen béna vagyok.
Ez a módszer sem működik nekem:
http://forums.t-mobile.com/t5/Operating-System-Software/Anyway-to-downgrade-from-1-6-Donut-to-1-5-Cupcake/m-p/225160
merthogy előbb 1.6 ról 1.5 kéne
http://theunlockr.com/2009/08/22/how-to-unroot-your-mytouch-3g/
De egyszerűen nem tölti be azt a nyűves sappimg.nbh fájlt hiába nyomok én bármit. -
Clever
csendes tag
Sziasztok!
Végigolvastam a nem kevés hszt a topikban, megnéztem egy csomó videot a rootolással kapcsolatban, és úgy döntöttem, h megcsinálom. Viszont sehogyse akar sikerülni.
Odáig jutok csak el a flashrec után, lenyomom a "Backup Recovery Image" és azt írja: "Backup Failed: Could not run command"ABOUT:
Model: T-Mobile G1
FW ver: 1.6
Build: DRC83Lehet, h az 1.6-ot már nem lehet rootolni? Mintha ilyesmit olvastam volna valahol.
Segítsetek mit rontok el?
Köszönöm előre is
-
jubilleum
senior tag
Üdv
Szándékozom beruházni egy új telefonra.
Számomra HTC touch pro2 tünt megfelőnek, a qwerty gombsor miatt
Kérdésem az lenne hogy tudok rá anroidot rakni? -
itanczos
senior tag
Hoppá! Most olvastam, hogy az osztrák T-mobile állítólag IV. negyedévre ígéri, hogy a 2.0-val adja el a G1-eket és a meglévőket is lehet frissíteni rá!

Ugyanitt azt írták, hogy a Samsung i7500-ra nem tervezik az új OS-t. -
student
őstag
tudja vki fel lehet nyomni 2.0-s androt a samu galaxyra?
-
Konflikt
addikt
hoppa.. iGO androidra vegre.
-
vtechun
veterán
nekem meg nincs szükségem ilyen progira
Nem vagyok én kém, különben sem rögzíthetem más hangját a beleegyezése nélkül
tudtommal
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A Milestone-on nem sikerült felélesztenem, de anno G1-en szinte mindig azt használtam. Most meg ugye a Nexus volt a tákolás célpontja, úgyhogy azon megy.