- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Zoo
őstag
Jaja, azt látom..

Küldtem privit földi!
-
wmarci
senior tag
Bejelöltem magam.
Én vagyok a legészakibb Gödi, itt a PH!-n.
Úgy látszik
-
Winner_hun
félisten
Javítva, lehet jelölgetni

-
gilfoyle
őstag
A linkelt oldal nemelérhető... Amúgy mijez?

-
hunluigi
senior tag
nekem aztán kukmind1 mi a topik címe csak feltünt...

-
hunluigi
senior tag
igen ez nekem is feltünt az értesítőnél, hogy nem rémlik hogy beikszeltem volna...

-
joergie
őstag
P4 tápcsati azért van, hogy stabilabb legyen, nem muszáj rányomni.
Lapomon próbáltam bios reset, elemet is kivettem, semmi.meg se nyikkan. Procit ki kéne próbálnom külön, hogy azzal mi van. Úgy néz ki vihetem vissza gariba
Akkor viszont kéne az nf7-m, szerzek bele egy procit, és addig azzal nyomom. -
joergie
őstag
Kálmán utca is olyan mintha aknák robbantak volna.
De ezt minden évben eljátszák, májusban kijön pár román fickó, akik 2-3 nap alatt megcsinálják a max 4-5 órás melót. Ki kéne menni városháza elé tüntetni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Winner_hun
félisten
Nah sírtam itt egy sort, ma nem voltam suliban
és délben ifa megáll a ház előtt, az ucca közepén lévő krátert betömték. de a lukat nem vágták körbe, csak belelapátolták az aszfaltot aztán csókolom. hát ez nem lesz hosszúéletű tömítés, attól tartok
Az ilyet, aki az ilyen munkát elfogadja/végezteti .... ááá inkább nem írok semmit, trehány banda
pénzt biztos sokat kapnak munkát meg a legszarabbat végzik, látszatmeló az egészu
-
hunluigi
senior tag
Miért? nekem pl nincs gondom a szolgáltatással! A sebesség megnégyszereződött amiota szerződésben állok velük (azt most ne firtassuk hogy nem az ő érdemük) hálózat kiesés nincs, meghibásodásom nem volt sebesség esést szintén nem tapasztaltam. ledobálás volt 2 hónapig a két emelés között de azt is javították (kábelt cseréltek a hálózaton azóta jó). Értem hogy sokan fújnak rájuk meg olvastam durva dolgokat csak azért irtam le ezeket hogy azért lássátok van ez máshogy is... persze az árak mehetnének lejjebb de ez nem csak rajtuk múlik...
-
djyuri
őstag
Nekem is a család szokta leamortizálni egyes dolgaimat...főleg a ruháimat...
A hi-fi és gép cuccaimat pedig egyes haverok amórtizálják le vagy karcolják vagy csak spontán kölcsön adják a trutymóba...és főleg az én beleegyezésem nélkül...aztán elterelik a felelőséget...Pl.: audió cd-t már 3 éve nem adok kölcsön emiatt...érdekes...az én kezem alatt nem sérülnek
Remélem én is,hogy utóljára hagytad el a szemüveged,mert nem olcsó az ilyen...
(jéé...ezt a felső sor nem oda nézve írtam
) -
djyuri
őstag
Mondtam már,hogy csúcs vagy? Hanyadszorra is hagyod el a szemüveged vagy töröd össze?

A napom nekem sem volt túl jó....itthon már pattanásig feszült a hangulat...
Holnap munka után járkálok haverral...
Ma meg a kajáról annyit,hogy tegnap 20:00-óta csak ma 16:20-kor ettem előszőr,de akkor sem voltam éhes,csak nem akartam zűrt magamban...
Jah amúgy délután összeomlott az explorer-em,szal asszem úgy 16:30-ig voltam netképes...de mejavult magától
-
djyuri
őstag
Uppolom

(csak kicsit későn keltem,mert a netem megint elszált...kezdem azt hinni,hogy ''a hiba nem az ön készülékében van''
Egy kis nem off:
MA amikor lementem felkelés után wc-re,akkor megpillantottam a macskánkat.........A sütis dobozban
De az a poén,hogy tele volt sütivel
Jah és nagyon puha süti volt...valami hájas vagy mi 
-
djyuri
őstag
Ejnye bejnye...Sajna nevetni nemtok,pedig kényelmesebb volna az tuti...nagyon együtt érzek
(én is tom milyen a hosszas géphiány és az utána jövő szarakodás)
Hunluigi:
Csőváz
Hát lehet elmarad egy-két évet
Az a baj azzal,hogy majdnem mindenkinek egyszerre kéne,hogy meglegyen az a bizsonyos több tízezer forint...De legalább annak a pár embernek,akik fedik egymást a légtérben...
Nekem most meló kéne,de nagyon,mert kidobnak otthonról...bár ez csak az 1862-es évjáratu szülők miatt van így...
Amúgy nem veled beszéltem meg,hogy ha lesz nagy lanparty,akkor van neked kölcsönbe egy nagy swich-ed vagy mid?

-
hunluigi
senior tag
ja igen látom... kupaktalanítva...
ejnye bejnye... mi lesz így a garival... 
-
hunluigi
senior tag
menetközben én is rájöttem

-
hunluigi
senior tag
jaj erről a postrol rendesen lekéstem...
mostanában nem dob mailt amióta az új motor van
A legnagyobb kupiban jöttem én is hazafelé, (káromkodtam is rendesen) de nem találkoztam azóta sem a rendőr kollégákal (pedig az egyiknek visszakéne adnom a cd-it mert picsán fog rugni ja és ráadású csaj). Álítólag valami frontális volt... -
moderboy
csendes tag
Kecskeméten, de ahoz képest, többet szoktam Gödön lenni, de mind2 helyen van lakcímem
Csak a Kecskeméti az ideiglenes
-
moderboy
csendes tag
Hát azt nehéz eldönteni, de ha halandó szemével nézzük akkor Kecskeméten

-
djyuri
őstag
Ok...Ok...Ok...és Ok

El is felejtettem,hogy rap-et halgatsz.......Akkor törlöm....vagy 8 giga helyem lesz
-
djyuri
őstag
Én sajna Márk miatt enyhény lemaradtam a pestiről

Amúgy mikor lesz meg a vidkarid? Mert lenne egy-két dolog a gépemen,amit kikéne törölnöm,de lehet,hogy téged érdekel (rock MP3)
Csupána zért kell törölnöm,mert lehet elkéne már lassacskán mennem egy csomó sorozatfilmért és odan kellene heyl nekem....
A válaszodat THX
-
Winner_hun
félisten
joergie mester megajándékozottt egyyel

pöpec kis szerkezet, jó lesz

-
Winner_hun
félisten
És nem jelentkezett senki bármilennemű sebesüléssel? Mert ma láttam a tv-ban, hogy Debrecenben vagy hol vkik a tüzijáték után bevonultak a kórházba mert vmi izé hullott a szemükbe,na itt gödön is a sok nagyokos a nép fölé lőtte a parazsat ami be is hullottt a atömegbe, vagyisígy messziről úgy tűnt

-
hunluigi
senior tag
Szerintem ha folyamatos, és hosszantartó a ricsaj, és nem lehet tőlük aludni nyugodtan hívd a rendőrséget (aztán lehet ők minket küldenek de az már mindegy)... ki kell hogy jöjjenek és elcsititják őket. A multkor Dunakeszin 3x kelett kimenni egy címre
A végén már zabosak voltunk és a velünk lévő rendőrök sem voltak uriemberek
Persze az sem jó ha minden kis zajért felnyomod őket mert nem leszel a kedvencük, de ha a fenti szituról van szó nyugodtan telefonálj! -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Hát, két éve ennyi volt, és alá kellett írni két évet.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Hát. 12k-t fizetek még decemberig. Utána jó lenne valami 6-7k-sra váltani, legalább 1 megásra. Majd meglátom mit ajánl invitel. Egyébként van más adsl szolgáltató a környéken???
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Igen, én is kaptam mailt tőlük, de arra nem emlékszem, hogy milyen határidőt adtak. Egyébként már kicsit húzós az ára... Nem tud valaki olyan olcsóbbat, ami elérhető?
-
djyuri
őstag
Nos...eddig úgy néz ki,hogy jövök....Kb 2-re elkészülök a haveri teendőkkel...Azt ha nem lesz más és fater ad most egy kis lóvét,akkor én is kint leszek

Elkészült a doboz!!!!!!! Király-Sirály!!!! CSak eltörtem egy zöld ledemet és nincs itthon másik,sazl a biosz tápom felöl nincs visszajelzésem,de ha megáll a gépem,akkor úgyis rájövök

A rendszert 1A-ig bíztosítottam...Jelenleg 146mA-t vett fel az alaplap a piros ledemmel együtt..Ez javulás,mert az előző mérésem 170mA körül volt...
Ja és a bíztosítást még tovább növeltem 45000mikrós kondival (3*53V15000)
-
hunluigi
senior tag
én szombaton kb déltől kint vagyok (az őz pörit nem lehet kihagyni)
a vasárnapot nem tudom még mert közben meg az ácsok krampácsolnak a házon... -
djyuri
őstag
1: lehet
Akor a Zoli volt

2:

3: Oh
Zolinak még egy hónapig bíztosan nem fog kelleni a saját sumója,így ráért volna...De ha van időd,akkot 2576*THX
(elég ha dobsz egy sms-t és visszahívlak,amint tudlak
) -
tr00p3r
addikt
hát akkor utólag is Hepibörzdéj!
-
tr00p3r
addikt
mi még nem találkoztunk, de ha eljön az ideje elvárom, hogy tegezz! itt is tegeződünk. bár nemtom hány éves vagy, én 30 leszek jövőre, de nem érzem szükségét, hogy magázzanak a nálam fiatalabbak. ha kultúráltan tudunk itt beszélni akkor a ''mátrix''-ban is megoldjuk. nem bírom amikor csókolomhoznak vagy hogyteccikelnniznek! van egy szomszédom aki huszonakárhányéves és magázott első találkozáskor!
mondtam neki, hogy ezt gyorsan fejezze be! -
djyuri
őstag
Csak a regényekre reagálnék....
Találkoztál már az én hsz-eimmel itt a ph-n?
Főleg,amikor veszekszünk
?
Néha három monitorképnyi tele van egyetlen hsztől
Amúgy én úgy vagyok a dologgal (tegezés),hogy max a személyes találkánál egy picit fúrcsa,de ha kellő mennyiséget és persze kúltúráltan és korrekten beszélgettünk és nem volt semmi akadály,akkor mehetett a tegezés a kezdettől fogva...
Vagy a másik eset,hogy pertut iszunk és akkor aztán tegezni,mint állat
pl. Az István barátom apja az miszter ész miszisz-ként beszéltethetők,de ha leittad vele a belépőket,meg a kilépőket és bejőssz ''acrilag'' neki,akkor kötelességed tegezni
Nagyon jó fej a faterja,csak qurva szgorú és elvont néha...
Gödi ph találka? Mehet... bár semmi pénzem nem lesz 18-ára a paintball miatt,de azért mértne mehetnék
-
Winner_hun
félisten
Amúgy gondoltam már rá, hogy ennek a témának nyitok egy topicot, csakhát nemtom, hogy van-e értelme

-
hunluigi
senior tag
pontosan nem is tudom de hogy sörsátor lesz az biztos!!!
Rendezvények, fellépők, különböző szervezetek sátrai, vursli virsli arconpörgés fekvehányás... ááá nem ilyet én nem is szoktam csinálni (de komolyan) Elbeszélgetünk oszt jóvan... -
djyuri
őstag
Asszed ilyen egyszerű dolgokat nem prószáltam?????
Az msn-t is már több,mint 10-en próbálták... A hugom pasija meg meg tudta a hugomnak is csinálni......
Holnap délután a közelben vagyok egész nap,szal jöhetsz,amikor csak akarsz...
Nem alkalmi barát vagy... Te is bármikori barát vagy. Nem kell engedélyhez kötni a jöveteledet
Megkérded,hogy mikor vagyok otthon vagy én mikor menjek és a a két fél időpontja egyezik,akkor mehet a találka
Nvidiához vannak filmjeim meg mittomén,szal van új cumóm
-
djyuri
őstag
Sok volt a melóm bent meg néha mindenki egyszerre keresett azt gond volt ezzel...

Izé kedd szerda lehet nekem is jó. Tod a lada hangok miatt
(meg a papír...) -
djyuri
őstag
Kb két hét múlva meghekkelik nekem az msn-t és lesz

Nekem meg betyart a tápom. Eddig bírta. Most haverom 650W-os q-tech-jét fogom használni....
Holnap meg lehet viszem szervízbe az enyimet
-
djyuri
őstag
Pár percre gondoltam,amíg átdobom az itthagyott fénymásoló papírokat. Meg elmondod,hogy az autóutánzós hangokat hova tettük,mert nem lelem....THX
-
djyuri
őstag
Bakker

Nem kaptad meg a mailomat
Látszik,most sem megy a trágya vipmail
A vízhűtés ugyanúgy van
Most néha már 40 fok is van a procim és a vareszhűtő is eléggé meleg
Ja meg szétjött a ragasztás a pumpáknál és kifolyt egy ki lötty,szal most megint csobogás hallatszik
Jó kis löttyöt vettem
Mindent szét mar,csak a rezet és a müanyagot nem. A két másik kocsihűtőt már megette meg a pálmatexet és a szoliplasztot is
Asszem veszek sima fagyállós vizet azt jóvan
A videókari megvan. Szarakodta vele eleget az intellekt móddal,de kicseleztem a hűlyét
Most már így utólag rájöttem,hogy 9800XT-t is vehettem volna,mert azokon is van ilyen beállítás
Mindegy...az mx440-hez képest ég és föld. Igaz az fps-ek nem javultak csak kb 20%-ot,de legalább 10*szer szebb a képem a játékban. Most már én sem tudok stabilan 340-el menni az underground2-ben és a farcry-ban is meghalok,mert a fűből csak úgy hírtelen nyolc szörny ugrik rám,de kb fél méterről,mert max addig látni néha a fűtől
Madár még mindig kevés van,halat nem találok
De mozogna a fák és ellátok a távolba is élesen. Most már elsőre kiszájperelem az ipsét a csónakból
Jaj és azt nem hagyhatom ki: Annyi vaddisznó támadt meg az erdőben az egyik pályán,hogy kifogyott a lőszerem és megettek

Amúgy komolyra a szót:
3Dmark2001: 13775
3Dmark2003: 4000
3Dmark 2005 :kb 1500
a többire még nem volt időm. Meg formáznom is kell mert bootolásonkén 250 vírust talál a antispyware,szal mega LOL....
Ja és arra rájöttem,hogy a Czero télleg textúra hibás,mert mostmár jó karival nyomom és ugyanott megvannak a hibák ezrével
Dobozzal hogy álsz? Hétvégén (vasárnap) otthon vagy? -
djyuri
őstag
Jaja! Valamikor azon is át kel esni egy kis köszöntővel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ridik
csendes tag
Felvettelek MSN-re szooval ha fennvagy neten vagy be vagy kapcsolodva legyél belépve msn-re hátha én is ittvgyok bááár ennek kevés az esélye.

-
joergie
őstag
nem rezgő körök véletlenül?
muszály digitális formátumban lennie?
lehet van itthon 1-2 könyv... -
djyuri
őstag
Hát internetes könyvárakban nemtok segíteni. Én akármit írok a keresőjükbe,akkor is csak azt írják ki,hogy: ''not found'' vagy ''nincs megfelelő'' vagy '' nincs találat''.....

-
djyuri
őstag
Neke a google-ba történő beírás után: ''rezgő körök''
Elsőre ezt adta ki Bővebben: link
Nem olvastam át,de ha te is baírod a keresőbe,akkor valszeg értelmesebbet is találsz.
Annó én is nyalta faltam ezeket,de most arra sem emlékszem,hogy hová tettem. Max hétvégén tudom előkeresni,ha még nem tüzeltem el. De asszem sulis könyvem lesz róla,de nem igérek semmit. -
djyuri
őstag
Faterom ismét begyújtotta azonnal
Úgyhogy ehhez nem értek
Azt mondta,hogy már nagy volt a szénmomoxid szint és ezért volt a gebasz.
Én erre: LLOOLL!!! Hát nyitva volt egész nap az ablak...
Na tök mindegy. Most egy kicsit megfáztam a hideg víztől,de már jobban is vagyok....
-
djyuri
őstag
Háj! Figyu: Te értesz a made in hungary bojlerekhez? valahogy nekem nem sikerül azt a kib****ott őrlángot a helyén tartani. Előbb utóbb felmászik az üst vagy mi aljára és ekkor már a láng nem éri a hőpálcát és leold autómatikusan.
Megpucoltam de semmi. Tod milyen rég fürödtem már fazékban melegített vízben?
Bakker négy lábos után már meguntam és ahogy bírtam le is fürödtem benne..
ZZZZZ széjjel fagytam......
Szal ötlet?
-
djyuri
őstag
Oksa! Képzeld! A márk azt mondta,hogy úgy néz ki,hogy megvannak a patronok,mert a srác mondta neki,hogy tegnap volt a ramirisban....
Bár annál többet nem mondott,hogy járt ott,de azért feltételezni lehet ezt.
Ma ha hazamegy a suliból,akkor átugrik a sráchoz és szól nekem.
Mail ment! Du. várlak. -
djyuri
őstag
Gyere nyugodtan!
Max a közelben leszek,de mindenképpen haza tudok ugrani,ha jössz
Milyen bádogkutya? A tütü? -
Ridik
csendes tag
Okés használok

-
djyuri
őstag
Majd elküldöm MR_Ricsi-nek,hogy ő mit reagál erre

Kiváncsi leszek,hogy ő is paks-ra tippel-e
Össze számolom majd hétvége felé vagy valamikor
Szerintem 1-15 TeraW körül mozoghat ott a nafta. Nem lennék a főbíztosíték mellett

-
djyuri
őstag
Akkor csak azért is, és csak neked, és csak most és mindjárt rajzolok egyet és csak is nemtom és kész.
Mindjárt rajzolok és küldöm
THX
-
djyuri
őstag
Jövőhéttől már látni fogom,mert ugyanis felmondtam véglegesen a melóhelyemen
De ezt a tetü telefont ébresztésen hagytam és most a fáradságtól nemtok újra eleludni
-
djyuri
őstag
Na azért hűlye nem vok. Minden embernél max egyszer csinálom ezt,azt utána mehet a bús p***ába.
-
djyuri
őstag
Hát valszeg csak nyár lesz,de lesz

-
djyuri
őstag
Nem csak talán! Az időponttal vagyunk sz@rban,de ha most nem is,akkor majd nyáron tutira összehozzuk

-
djyuri
őstag
Már rég elakarta kérni,csak most úgy láttam elsőre,hogy talán így kussol egy kicsit,de tévedtem. De nagyon!
-
gilfoyle
őstag
Milyen lanon? Kimaradtam valami jóból?

-
djyuri
őstag
De tudod,hogy még mia baja? Hát az,hogy még komolyan is gondolja ezeket a jópofizásokat

Azt birom,amikor megjácca a vagány f@szt az összejöveteleken,de azt nem veszi észre,hogy mikker járatja le magát. Ekkora igénytelenséget rég láttam. lehet,hogy ha nem dolgozok ugyanabban a melóhelyen,akkor erre csak később jövök rá
-
djyuri
őstag
Szerencsére már nem azon a melóhelyen vagyok. Most voltam a második napja a pesti helyen. Ez most munkailag LOL. A pékség pedig az ott dolgozók miatt volt LOL.
Az az ember egy kész tragédia

Nemtok mit mondani rá. Ő nem csak azért ilyem,mert nics esze,hanem van valami dúrva beütése
Szerencsére max hétvégén látni őt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
djyuri
őstag
Nyáron bíztos lesz lan,mert csak azzal a feltétellen dolgozok a melóhelyen,hogy az ilyen dolgaimat elintézhessem. De eléggé lol a melóhely

-
gilfoyle
őstag
Nem. OG. Sőt, ObGa!

Kb. 2.5 éve lakunk ott. -
djyuri
őstag
Elvitte a másik gép a videjókat? Azt a ladásat elküldtem mailban egy pomázi srácnak. Meghallgatta és felhívott. Semmi mást nem hallottam a talafonban,minthogy vagy öten sikítanak a nevetéstől

-
gilfoyle
őstag
Az valóban nem én vagyok.
-
djyuri
őstag
Az télleg bízti,hogy elmerülne a topik. Lásd asszem 20-30 üzivel visszább,hogy vagy két-károm hétig pangás volt és én hozta, fel újra,mert szívemen viselem.
Szerintem ez eléggé lassú a chat-hez. Meg ennek nyoma marad!
Többieknek: Szerintem ti is nyugodtan bele szálhattok a társalgásba. Hány olyan topikot látni,ahol megy mindenfelé a téma. -
djyuri
őstag
Oksa. Asszem ezt már letárgyaltuk,hogy mikor lesz. Csak azért tettem fel a kérdést már most,mert úgysem két pecr,amíg összerázkódik a bagázs.
Én a vipmail-t ajánlom Bővebben: link a freemail helyett.
Ha már itt sokan unják majd a banánt,akkor nyitunk erre majd egy totyikot.
Pl.: Gödiek beszélgetnek....néven He? Szerinted? -
djyuri
őstag
Nos mivel ne köszöntem el tőled,így minek üdvözöljelek. A szándékomban mindig benne van,hogy: Szép jó estét vagy reggel vagy napot...meg jó egészséget meg mittomén sok boldogságot

Kb mostanra 30 giga anyagra készülj hírtelen. Amúgy kb 3-kor szét kell vágnom a Zolival pár tüzelőt náluk,de addigis átugorhatsz,ha nincs jobb dolgod. Hátha te rá tudo venni őt,hogy vegye ki a vinyóját a gépéből és hozza át hozzám,hogy csinálhassak neki helyet. Mert panaszkodni azt tud,de egyebet azt nem
-
djyuri
őstag
Az lehet,meg az enyém is,de nem fogom hátra varatni,mert így most tökéletesen fogok vagy 200 csatornát sztereóban

A hétvégi napot majd pontosítom,hogy mikor lenne jó,mert még nemtom,hogy a haverom mikor akarja ünnepelni a névnapját a dunán....Szal majd hívlak... -
djyuri
őstag
A délután nekem is jobb,mert akkor délelőtt úgy is be kell ugranom a scárhoz,mert neki is elviszem az anyagot.
Ez az átkozot net lassúsága miatt a maradék 30 darab 300Mb feletti filmet nem fogom tudni letölteni hétvégére,ha megfeszülök,akkor sem.
Pedig egy-kettő akkora felvétel a cs-ből,hogy szét áll a füled,ha meglátod.
-
djyuri
őstag
Az nagyon király. Én leginkább szombaton érek rá úgy déltől bármeddig és vasárnap déltől kb 3-ig,mert meló van.
Még úgyis töltök ezerrel és majd lesz még több. Amúgy nekem is a filmek a lényeg,de van egy-két akkora pach-om,hogy szétáll a szeme annak,aki rendszeresen generalsozik vagy redallertezik meg cs-zik.
mondjuk a cs-hez csak filmek meg térképek vannak,de az bőven.
Vagy 200 van. -
djyuri
őstag
Az előbb hívtam fel a patronok ügyében és azt mondta,hogy már elküldte a crásot,hogy vegye meg. Szal meglesznek,de lehet nem ért rá. Nemtom.
Én úgyis megyek be hozá szombaton vagy hamarabb,mert töltöttem le egy rakat érdekes cuccot és kell neki is. Téged is fognak érdekelni! Ha van helyed,akkor majd gyere át a vinyóddal,azt felpakoljuk rá. -
djyuri
őstag
De az nem is adsl.
-
djyuri
őstag
A Zolinak még mindig kell várnia vagy egy hónapot a pénzére,hogy megvehesse az új gépet. Ő 6600gt-t akar bele venni.
Nekem b@sszus legalább két hét,amíg összejön a della a vga-mra. Sajna anyám nem érti meg,hogy az első fizómból hadd vegyem meg a kártyát és az utáni fizómat pedig odaadom nekik. De hát makacs,mint az öszvér. Most ezért szopok még egy-két hetet ezzel a sz@r kártyával...... -
djyuri
őstag
Hát ha a riddic játékot nézem,akkor bíztos,hogy max akkor érek el vele 5-7 fps-t. Annak a srácnak,aki ott volt nálunk (magas vékony: Márk a neve) Neki a 9800XT-jén tizen-egynéhány fps-el megy két monitoron full-full textúrán 1024-ben.
-
djyuri
őstag
gyanis most éjjel nappal gályázok és szedem a lóvét befele,hogy meglegyen a vga-karim. Asszem megelékszem egy gamecube xtreme edition Radeon 9600XT 256MB/256bit -vel
Remélem a 30 fps-t minden játékban el tudom érni. -
djyuri
őstag
Oksa. Mindjárt nézem és tovább küldöm. Köszike.
Képzeld álmomban akkorát lanoztam egy összejövetelen,hogy amikor felébredtem,akkor is a résztvevőket kerestem vagy fél órát,mire rájöttem,hogy csak álom volt az egész. Ugyanis rettenetesen valósághű volt. És az a poén,hogy az álom vége az volt,hogy lefeküdtem aludni (vagyis mindenki) és az órára rendesen felkeltem,mintha a lanozás folytatására keltem volna fel. Még az sem tünt fel,hogy más helységben keltem,mint ahol lefeküdtem

-
djyuri
őstag
Oksa! És az még soká lesz?
A partonok már meglesznek a jövőhéten.
Tudsz nekem egy összefoglaló mailt küldeni a rendelésedből?
Csak hogy nehogy elrontsak valamit
Kötyike -
hunluigi
senior tag
Én speciel nyomon követem a témát csk nincs olyan hozzászólás amiben érdemben csatlakozni tudnék... tehát csak olvasgatom a postokat.
-
Winner_hun
félisten
Erről senki semmit?
Esetleg djyuri és rajtam kívül olvassa más a topicot
-
djyuri
őstag
Tom. Én is erre gondoltam. Nálunk is tervrajzokkal kezdődött.
De ezt most hagyjuk......
Léptem. Szia!!!! -
djyuri
őstag
Nem is azért mondtam,csak én már térképproblémákkal kapcsolatba összeakadtam ezzel a gubancos témával.
De mindegy,ha estleg itt más lehetőség akad,akkor én is kíváncsi vagyok.... -
djyuri
őstag
ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ
Szerintem ez túl tabu témának számít,hogy egyáltalán van ilyesmi is. Szerintem ha nem egy benfentestől kérded,akkor az életbe nem fogod ezt megtudni. -
djyuri
őstag
A képek közül csak a vietnámos screenshot-okat törölte. A többi megvan. Meg ölettem volna,ha a fura képek mappámat törölte volna,hisz sok bizonyítékom,miekt itt állítok egyes topikokban az abban van....
-
djyuri
őstag
Oksa. Akkor csak igényre linkelek.
A probléma már máshol keresendő (nem az ön készülékében).
Rámszált egy hekker,de csak fenyegetett. Azt adtam nek,vagyis egy barátom. Igaz 10 ronygom bánta,de a srácnak vagy 100,mert az egész gépének annyi
Még azt sem lehet mondani,hogy nem figyelmeztettem! De nem hallgatott rán.
Csak azt nem értjük,hogy hogy a rákba tudott egy 128 bites védelemmel ellátott routheren keresztül állandóan változó ÍP cimen keresztül matatni és törölgetni a gépemen.
Amúgy azért csesztem ki vele ilyen durván,mert kitörölte a Vietnámos csreenshotjaimat is. Szal itt vettem elő a teló és csörögtem.............
Szal köszike a helpet. Remélem a későbbiekben csak ilyen hááétben futó progis problémáim lesznek és nem kell pénzt pazarolnom egy-két nagyon gyökér emberkére. -
djyuri
őstag
Oksa. Addigis életben tartom a totyikot. Majd linkelgetek jó oldalakat ide.
Kezdetnek: (reggelni kell,de ingyenes)
Bővebben: link -
djyuri
őstag
Háj! Előszőr is egy UPP a topiknak,hogy el ne merüljön a sűllyesztőben.
Másodszor küldj majd képet,arról,amiről az emailban beszéltél,hogy a barátom tudja,hogy miről lenne szó. Köttyi. -
djyuri
őstag
Szerintem ezt is meglehet nézni autós boltban. Vagy OBI féle barkács áruházban.
A fotomachine-vel majd időben jelezz,mert kb egy-másfél hétig bíztosan nemtok bejutni pestre ecélból.
Amúgy lehet,hogy majd akkor is az lesz a gyorsabb dolog,ha elviszem a sráchoz a klaviatúrádat.... -
Winner_hun
félisten
Az első kérdésre plíííz válaszokat, mert fontos lenne, a forrasztópákát megoldottam, olyan faragós van itthon is, megasztán nekiestem köszörűvel, aztán jó lett. Háááát izé... a billentyűzetem... hát igen, na azzal igen durva dolgokat csinálok
A többi részletről majd akkor, ha kész lesz
Csak kell majd egy fotómasín
-
djyuri
őstag
Pedig elvittem két haverhoz is és náluk sem ment sem image-ban és sem kiírva.
Mindegy,mert jövőhéten már meglesz cd-sen.
A forrasztópákával kapcsolatban vigyázz azzal,hogy hol használod,mert a páka tápfeszültsége lekorlátozza a felhasználási területet.
Nekem egy szabadon reszelhető piaci gagyi pámám van ilyen célra,de 230V-os és az károsítja a chip-eket. Vagy egy másik is,de az csak kölcsön kapott cucc (3 éve nálam van,de a srácot nem találom,hogy visszaadjam neki),ami 24v váltó áramról megy,de annak bumszli nagy hegye van.
A képeket majd megdumálju akkor később,ha lesz aktuális dolog. -
djyuri
őstag
Szupi! Várom. És válaszolok és körbemutatom itt nálunk is.
-
djyuri
őstag
A tető világítással arra is gondoltunk a haverokkal,hogy csak szimplán alulról megvilágítod a ventiket,mert azok forgás közben az emberi szemnek nem okoznak fényérzékelésben korlátozást.
Egyenlőrel egy-két partíció törlés megtette,de még várok.
A barátom (egyik) megigérte,hogy elhozza hozzám a scsi merevlemezét a vezérlővel egy hétre,hogy loformatozhassak. Remélem az 1 terás vinyó elég lesz nekem. Bár még nincs nála,de azt mondta,hogy kb két hét és meg tudja venni.
Ui: remélem meg lesz.
-
djyuri
őstag
Asszem említetted is,amikor itt voltál,csak kiment a fejemből.
Mindegy. Jó kari! Vigyétek! Vigyétek!
Ja és gratula
Amúgy kissé ritkán vagyok,mert valaki nagyon húz a gépemről és iszonyat lassú tőle a netem. Hiába változtatom az Ip címemet,mert azonnal megtalálja.
Amúgy ha még nincs is kapcsolatom,akkoris küld a gépem kifele adatokat. Ez fura. Valamit beültettek a gépembe a netről,hogy autómatikusan töltse fel a dolgaimat.
HMMm. Majd mindjárt teszek ellene,csak elősszőr vennem kell 30-40 DVD-t,hogy kiírjak pár dolgot a totális takarítás előtt.
Ebbe a loformatot is beleértem.
Na usgyi..megyek formázok egy XP-ét,hátha megjavul,de szerintem nincs rá remény,tehát akár húzamosabb idejig is távol lehetek.
Bár ott a hugom gépe...
...majd meglátom.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! HP 14-ck0xxx - i5-7GEN I 4GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
és délben ifa megáll a ház előtt, az ucca közepén lévő krátert betömték. de a lukat nem vágták körbe, csak belelapátolták az aszfaltot aztán csókolom. hát ez nem lesz hosszúéletű tömítés, attól tartok
pénzt biztos sokat kapnak munkát meg a legszarabbat végzik, látszatmeló az egészu
)

Zolinak még egy hónapig bíztosan nem fog kelleni a saját sumója,így ráért volna...De ha van időd,akkot 2576*THX

![[kép] [kép]](http://hok.duf.hu/wade/smiley/kategoriak/party/party-smiley-046.gif)
![[kép] [kép]](http://hok.duf.hu/wade/smiley/kategoriak/party/party-smiley-040.gif)
![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/crab/smilies/47.gif)