- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz
KaiotEch
üzenetére
Igen, az "OR" operátort kell használni az email címek között, természetesen idézőjelek nélkül (de az AND operátor is használható, más esetekben).
Én pl. így használom: bundle OR steam OR gmg OR greenmangaming OR gog OR humble OR groupees OR gameagent... és erre használok egy címkét.
-
looser
addikt
válasz
KaiotEch
üzenetére
Én ma futottam bele az új felületbe; outlook-kal használom, ezért ritkán szoktam belépni. Nem igazán vagyok oda érte.
Ami nekem igazán bosszantó, hogy a Képek menüpontot választva mindenképpen be akar regisztrálni a Google+-ba. Erre egy megoldás van (már ha bárkit is érdekel :-) ha közvetlenül érkezel oda és akkor hozzáférsz a Képeidhez. -
alienpapa
senior tag
válasz
KaiotEch
üzenetére
Legyen a használni kívánt cím mondjuk a nemtudom@gmail.com. A linkeden keresztül meg akartam csinálni a levél fiókot, de kiírta h a felhasználónév már foglalt. Innen már tudtam, és emlékeztem is rá h régen már regisztárltam ezt a nevet. Ezután kipróbáltam a jelszóemlékeztetőt, amit linkeltél. Azt írja h a "nemtudom" emial cím nem létezik. Azt nem értem h ha nem létezik, akkor miért írja ki a regisztrációnál h már foglalt.
Bocs, ha értetlen vagyok, nem akarom teleszemetelni a topikot, de kajakra felb@sz a dolog..... -
alienpapa
senior tag
válasz
KaiotEch
üzenetére
Köszönöm a segítséget, de lenne még egy nagyon hülye kérdésem.
Regisztrálni akartam egy gmail fiókot a linkeden keresztül, de a név amit választottam már foglalt volt. Elég egyedi név, szinte teljesen kizárt h valaki más használja. Az a gyanúm, h én regisztráltam régebben ide, de elfelejtettem a jelszavamat. Az lenne a kérdésem h kérhetek-e gmail jelszóemlékeztetőt csak felhasználónév alapján? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- PlayStation 5 (Slim) Digital Edition - 825GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest