Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csápájev
őstag
válasz
Csápájev
üzenetére
Ha valaki hasonló,azaz több tízezer ismétlődő névjeggyel küzd,annak érdekes lehet.
Sajnos a gmail nem ismerte fel ezt a rengeteg duplikációt.
Végül az jött be,hogy pc-n belépve a névjegyekben rákerestem az adott számra,mindet kijeltöltem és így ezresével tudtam törölni.
Többet hiába engedett újra és újra kijelölni,a kukában csak ezer volt legközelebb is.
A kukából azonnali törléskor mindig kérte,hogy azonosítsam magam a google fiókba belépéssel.
Így végül szépen lassan ki tudtam törölgetni.
A végén,5 ezer névjegy környékén hirtelen magához tért az egyesítés és javítás funkció,felismerte,hogy rengeteg duplikáció van és akkor már szépen egyesítette is őket.
Aztán szépen a telefonról is törlődtek,mert szinkronizálva volt a fiókkal.
Bódottá
-
-
Csápájev
őstag
Sziasztok,
Valamiért most a névjegyeimhez több telefonszámot is hozzárendelődött,megőrülök már.
Azt valószínűsítem,hogy több gmail fiókom szinkronizálása okozta a problémát, van 5db.
Ebből most hogy evickéljek ki? Valahogy el tudom érni,hogy csak 1db e-mail címemmel szinkronizáljon a névjegyzék, a többi tűnjön is el?
Remélem érthető,ahogy írtam.
-
Csápájev
őstag
Sajnos ez nem működik,mint írtam is korábban.
Néha kiírja 1-2 db duplikációnál,azokat egyesíti is,de amiből kb 22 ezer van,azokat nem.
Nem is jelzi őket duplikációnak,nem tudom miért.
PitLee Igen ezeket megtaláltam köszi,itt is a nagy számokkal van a gond, 22 ezer névjegyet kijelölgetni is baromi hosszú egy kijelzőn
Csv fileba mentettem, különböző programokba beillesztve viszont elég fura táblázatokat kaptam, elég nehezen átlátható számomra. Erre lehet mondani,hogy user error,viszont amelyikből töröltem a fölöslegeket ,majd visszaimportáltam elég fura dolgokat okozott,pl egyes neveket kitörölt,pedig ott volt a táblázatban,megnéztem utána is. Másokhoz meg rossz számot rendelt.
Az mindenesetre hasznos lehet annak,aki hasonló cipőben jár,hogy van olyan lehetőség,hogy visszaállítod a névjegyzéket 1 órával ezelőtti vagy 1 nappal stb ezelőtti állapotra.
Nem tudom mi lehet az anomáliák oka,valószínűleg ez a krvasok névjegy, ez hlyíti meg a rendszert. -
Csápájev
őstag
Picit off,de nem tudom hol lehetne teljesen on

Sajnos az évek folyamán összegyűlt a telefonomban 26 ezer
névjegy.
Egy-egy szám valamiért rengetegszer ismétlődik és muszáj lenne ezt rendbe tennem,mert belassítja a telefonkönyvemet ez a sok szemét.
Sajnos se a gmailbe belépve, se más programok nem ismerik fel ezt a sok duplikációt, vagy nem lehet törölni.
(Easy Cleaner se lett megoldás)
Egyesével kitörölni baromi macerás lenne.
Feltételezem,hogy az lenne a legjobb megoldás,hogy az egészet kimentem egy csv fileba és gépen szerkesztem,majd vissza.
Na, ezt melyik programmal lenne érdemes csinálni szerintetek?
Minden javaslatot szívesen fogadok,köszi.
-
Csápájev
őstag
Sziasztok,
Egy telefonon beléptem az e-mailembe gmail alkalmazáson keresztül és okosan szinkronizáltam a is a fiókomban szereplő számokkal.
Hogy tudom törölni róla az összes, csak ahhoz a fiókhoz tartozó számot? Ugye nem egyenként?
Az nem baj,ha a fiókot is törölni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Router gondok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
foggalmam sincs miért
De jó ötlet megnézni,hogy melyik melyik fiókhoz tartozik,köszi.
Remélem érthető,ahogy írtam.
névjegy.
Az nem baj,ha a fiókot is törölni kell.