Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Garry84: Sumák aprós?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
Nem teljesen. Dnsmasq -ban is lehet ugyan taggelni a dhcp option-t és akár kliensenként megadni hogy kinek milyen dns szervert osszon ki, de ez kliens oldali konfig. A dns director funkció meg azon alapul hogy a kliens a router IP-jét kapja (vagy static esetén az van beállítva) mind dns és az upstream dns szerver változik arra ami be van állítva adott kliesnhez (és így mindegy is hogy dhcp-s a kliens vagy static). De szerintem az is a dnsmasq-al van megoldva csak nem dhcp option-al.
-
-
lancethepant
lelkes újonc
Nem vagyok biztos az AdGuardHome képességeiben, de csak a Tomato beépített hirdetésblokkolójának alternatívájaként hozom fel. Nem igazán vagyok jártas a DNS Directorban. A bejegyzésem bemutatja, hogyan kell beállítani a Dnsmasq-ot, hogy az AdGuardHome-ot használja upstream szolgáltatóként, de valószínűleg más módon is be lehet állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest