Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tucsike86
tag
válasz
C.Brigante #2660 üzenetére
Vorsont semmiképp, mert az abba szerelt "les paul pickup"-nek mondott VALAMI, az iszonyatosan búg és gerjed (nem tudom hogy lehet ilyet egyáltalán legyártani...). Ilyesmi árfekvésben az Epiphone-t tudom ajánlani, tekintettel arra, hogy "ugyanaz" a gyártó mondjuk úgy, mint az eredeti LP-nak. Gibson. Játszottam egyszer egy Washburn Les Paul-on is, az nem drága, nem is rossz, de az Epiphone-nak a közelébe sem ér SZVSZ. Epiphone-nal nem tudsz melléfogni, az biztos.
-
tucsike86
tag
A Digitech cuccok általában véve nagyon jók, én mindenképp azt ajánlanám a Korg-al szemben (az is nagyon jó, csak ebben az árkategóriában abszolút verhetőnek minősül, főleg a Digitech-el szemben). Konkrétan a 2 eszközt nem ismerem (no meg nem is játszottam soha basszuson), a 2 márkát véve én inkább a Digitech-et venném. Csalódni nem fogsz benne, az biztos.
Mod: Stúdióba azért ne vidd egyiket sem
-
tucsike86
tag
Üdv az uraknak!
Most találtam meg a topikot, szóval kissé megkésve, de bekapcsolódok majd néhanapján a dologba.
Régen gitároztam éjt nappallá téve, kb az életemet töltötte ki ez a dolog. Blues-Jazz-Rockabilly után, amibe még a gitártanárom rángatott bele, kissé hatalmas ugrással a Black/Death metal felé ugrottam át. Koncerteztünk sokat, aztán mindenkit másfelé sodort az élet, és senkinek nem volt ideje foglalkozni a zenekarral. További szárnycsapásaim közé tartozott 1-2 nagynak mondható magyar rockzenekar - és azok producereinek - betalálása több-kevesebb sikerrel. Sokat játszottam fel stúdióalbumokra, MD-re szám szerint 2 együttesnek (tipikusan "amikor a gitáros fárad a színpadon"-jelleg, ami a színfalak mögött megy valójában, ugyehh ..). Régebben a "garázsban" összeberhelt számokat kicsinosítva volt 1 együttes, aki előszeretettel nyúlt-játszott-vásárol (jobb esetben) számokat tőlem és a bandámtól, szép idők voltak. Az elmúlt 2 évben addig jutottam, hogy össz 1 számom jelent meg 1 együttes legutóbbi albumán, szal.. mondhatjuk, hogy leáldozott. A zenére nulla időm lett, beindult a mókuskerék, szóval a gitty a sarokban gubbaszt.
Szerkó:
erőlködő volt 1 Peavey Classic 212 (eladódott)
szintén volt Fender Bassman (originál 59-es klasszikus állat!!! - imádtam) - eladódott
.. jelenleg nincs, asszony ki is vágna vele együtt..Gityó:
LP Custom 1969 (Gibson) (Black Beauty style, de sajnos nem az igazi black beauty, az 3pickup-os)
Eredeti pickup-ok kivéve, eltéve, helyettük EMG-HA van jelenleg.Effekt:
BOSS ME-50
hangoló is van KORG valami.... lényegében ennyi, van 1 csomó apróság.. végülis tökmindegy, hogy mi VAN, az a lényeg, hogy az ember mennyire szereti, mert ha szereti, akkor örömmel játszik, ha meg örömmel játszik, akkor jó zenét játszik, jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest