Hirdetés
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Akusztikus covereket.... miről?
FerNandor:
Akkordozgatás gyakorlására kizárólag csak magadnak szerintem oké az elektromos magában.... de hallgass meg egyet. Használható hangja nem lesz, de tényleg csak és kizárólag magadnak, főleg este, ha már csend van, oké.Seraph 16:
És tényleg 0.012-esek... régebben 0.011-esekkel szerelték az Earth 70-eket. -
Psychonaut
veterán
Semmit. Ennel kicsit tobbet kellene raszanni egy gitarra. Miert: mert az ilyen kategorias "hangszerek" inkabb elveszik a kedved, mint meghozzak. Kritikan aluli modon szolnak, kenyelmetlenek, gyorsan elhangolodnak, stb. Igazabol meg jot nem olvastam/hallottam ennyiert vett gitarrol.
UI: esetleg egy Uniwellt vegyel, azokat nem szoktak annyira szidni, es olcsoak. Hosszutavu tapasztalat viszont meg nincs veluk.
-
Sweet Lou 6
addikt
2 éve vettem egy Squier Precision Bass-t, semmi gond vele, teljesen használható és jó minőségű a maga kategóriájában, kezdésnek szvsz tökéletes. Én a helyedben nem gépre kötném, hanem vennék hozzá akár egy olcsóbb, alsóbb kategóriás Marshall erősítő kombót, mert lehet, hogy koncertezni nem fogsz vele, de gyakorláshoz szép hangja lesz.
-
matyi94
senior tag
Basszusgitárt nem nagyon szoktak gépről hajtani, de elméletileg egy ASIO kompatibilis hangkártyával megoldható.
Basszgitárokat már kaphatsz újonnan is ilyen áron pl.:
Squier
Epiphone
Ibanez
Cort
LTDEzek közül az Ibanezt, a Cortot és a Squiert ismerem, játszottam is rajtuk, igazából ezek alsó kategóriás hangszerek, nyilván nem egy életre veszed, hanem csak az alapokat megtanulni.Én a helyedben az Ibanezt vagy az LTD-tválasztanám, mert általában elmondható a márkákról, hogy kiváló a faanyag minősége, akusztikája és kényelmesek is. Nyilván csak alternatívákat ajánlottam, azt vedd, ami neked tetszik, csak arra figyelj, hogy ne ilyen nevenincs gyártótól legyen(pl. Soundstation, Vintage stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest