Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz tiv83us #3397 üzenetére
Üdv.!
Én nemrég kezdtem el basszerozni (előtte gitároztam), ha akarod ajánlok pár könyebb számot kezdésnek
Én is úgy voltam vele, hogy nem kell nagy teljesítményű erősítő, ráadásul pénzem is alig volt rá. Végül egy Marshall 15W-os kombó lett belőle, mert jó ára volt. Igaz, hogy nem szól baszott hangosan, de azért van hangja, erős benne a basszus és meglehetősen szépen, tisztán szól (még sose hallottam recsegni).
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz tiv83us #3409 üzenetére
Na szóval, akkor most elég egyszerűeket mutatok, kezdésnek viszont tökéletesek:
YouTube-on sajnos pont nincs fent pár szám. Nem tudom ismered-e a GuitarPro progit, ott a Nézet menüpontnál betudod állítani, hogy mutassa a gitár tab-ot és akkor pofon egyszerű a tanulása. A progit innen töltheted, és .gp2-3-4-5 típusú fájlokat tudsz olvasni vele. Szerintem ezeket próbáld meg először:
Arma-god-damn-mother-fuckin-geddon
Szerintem ezeket próbáld először, ilyen sorrendben.
Ja és egy online hangoló, néha jól jön.
[ Szerkesztve ]
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
Egyébként hétvégén húroztam újra a klasszikus Yamahámat és gyönyörűszép hangja lett! Nem hittem volna, hogy a húrokon ennyi múlik.
Most megakarom tanulni bassgitáron a pengető nélküli pengetést, rászánom ezt a hétvégét. Remélem menni fog
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
2 éve vettem egy Squier Precision Bass-t, semmi gond vele, teljesen használható és jó minőségű a maga kategóriájában, kezdésnek szvsz tökéletes. Én a helyedben nem gépre kötném, hanem vennék hozzá akár egy olcsóbb, alsóbb kategóriás Marshall erősítő kombót, mert lehet, hogy koncertezni nem fogsz vele, de gyakorláshoz szép hangja lesz.
sweetlou6.wordpress.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest