Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Vágyak
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
X2N
őstag
válasz
arnyekxxx #65469 üzenetére
Tudod a különbség kettőnk közt hogy én megmondom ha valamivel van probléma, meg olyan dolgokat szoktam ajánlani mik már beváltak, működő dolgok, és ki is próbáltam.
Valami hülyeség van mindegyiknél, így most hogy próbáltam már NUX MG-30, Hotone Ampero II Stomp, Mooer GE 300-at van némi rálátásom.
Te meg szemrebbenés nélkül nekiállsz ajánlgatni kétes kínai piacos 20eFt-os multieffektet ami a múlt héten jelent meg és még a reviewereknek(de még milyen reviewerek, egyik se ismert...) se volt ideje normálisan letesztelni, ha meg utánanézek jobban, akkor azoknak se tetszett akik kipróbálták.
Eladni meg nem fogod tudni. Mehet a szemétbe, vagy rosszabb esetbe a lakást/házat égeti le ahogy az M-Wave Tank-G múltkor, a meghibásodott aksival.Nem egy Line6, Focurite szint az biztos. Ha szeretsz veszélyesen élni tudom ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest