Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
Felesleges egy Masterre ráfeszülni kezdőként, az kimondottan nehéz annak is aki tud gitározni. Ott vannak a középtempós klasszikusok amik tudnak sikerélményt adni, szikendisztroj, for whom, vagy fentebb előadott szendmen, amig ezeknek a fő riffjei nem mennek precízen addig teljesen értelmetlen sportversenyre menni.
-
consono
nagyúr
Én is a looperrel szórakozom mostanában
Már egész jól megy, hogy először a Trio-ba játszom fel a dolgot, majd mikor már a Trio játssza a kísérete játszom fel az akkordmenetet a looperbe. Na, az elején nem sikerült a tempót meg a hosszot a két dobozon fedésbe hozni, de most már bele-beletalálok. 15-20 kör után sem csúszik el a kettő egymástól, ha jó napom van 
Mondjuk a Zoom loopere szerintem hangminőségben nem a legjobb, főleg sok overdub után, olyan mintha bitcrusher lenne benne. De nagyon feltekert feedbackkel a delay is ezt csinálja. Tudom, kici, occo
-
Alexios
veterán
Puppetsnél mint tipp, én nem feszülnék rá, hogy technikailag teljesen ugyanaz legyen mint ahogy ők játszák, teljesen downpickingel baromi nehéz tud lenni, főleg kezdőként, váltott pengetéssel viszont már annyira nem vészes és 90%-ban úgy fog szólni, az meg többet számít, hogy le tudod játszani

Új hozzászólás Aktív témák
- 10.gen PC // i5 10400F / RTX 2060 6GB / 16GB RAM / SSD+HDD //
- Ryezn PC // Ryzen 5 4500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD //
- MSI PRO X870-P WIFI
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már egész jól megy, hogy először a Trio-ba játszom fel a dolgot, majd mikor már a Trio játssza a kísérete játszom fel az akkordmenetet a looperbe. Na, az elején nem sikerült a tempót meg a hosszot a két dobozon fedésbe hozni, de most már bele-beletalálok. 15-20 kör után sem csúszik el a kettő egymástól, ha jó napom van