Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs
üzenetére
...használtban gondolkodtam (...ahogy Te is), úgyhogy ha egy hangszerész beállítja a nyakat, menzúrát (ami szerintem alap, addig nincs komoly gitározás) és felhúrozza a csomag új húrkészlettel amit a kezébe adsz, az itt Pesten 5k.
Peethy: A kis Roland Cube 15X erősítő azért jó, mert többféle gitáreffektet, hangzást, stílust kipróbálhatsz mielőtt komolyabb cuccba pénzt fektetnél.
-
Peethy
őstag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Óó, nekem is az egyik kedvencem, és volt szerencsém élőben hallani, hatalmas volt
Örülök, ha neked is tetszik, mert szerintem nagyon erőteljes.Kiskőrösi vagyok, tehát Miskolc valószínűleg nem eshet szóba, másrészt pedig június-júliusra lesz meg rá a pénz, csak olyan típus vagyok, hogy szeretek jó előre tájékozódni, ezért kezdtem el már most (sőt még korábban) nézelődni. Mindenesetre akkor jól vettem észre, hogy ezeket a Cort típusokat maradéktalanul tudod ajánlani? Mert akkor később is valószínűleg ezekhez térnék vissza.
Most le kell lépnem, de mindenképpen jelentkezem még, és köszönöm az eddigi segítségeteket!
Esetleg még annyi, hogy az ilyen alapfogalmakkal (fix húrláb, tremoló, stb.) kapcsolatos írást tudnátok ajánlani? Beleolvastam a wikipédiás szócikkbe az elektromos gitárokról, ha lesz egy kicsit több időm, mindenképpen részletesen átnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AliExpress tapasztalatok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Jövedelem
- Whisky topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- AMD Ryzen 5600X/Radeon RX 6800 16GB/32GB DDR RAM/1TB SSD konfig eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AMD 5 3600/GeForce RTX 3070/16GB DDR4 RAM/512GB SSD konfig eladó sok-sok garival
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Örülök, ha neked is tetszik, mert szerintem nagyon erőteljes.