Hirdetés
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
benedekco #50672 üzenetére
Azt már tanácsoltam máskor is, hogy más szájába adj már olyan dolgot (vagy mást), amit nem mondott. Soha nem mondtam ezt rá, hogy "lehasznált szar". Azt mondtam, hogy én úgy szeretnék gitárt venni, hogy azt a dobozából én vegyem ki.
Én azt gondolom, hogy a gitárboltban lógó gitárok a "próbagitárok", azt a tulaj annak tudatában teszi ki, hogy azt bizony össze fogják fogdosni, esetleg oda is verik a falhoz véletlenül, lehet, hogy 50-en játszogatnak majd rajta. Ha nem így lenne, azaz nem annak szánná, akkor az összes készleten lévő gitárból tenne ki a falra, és bizony nem tesz ki.
Amikor Győrből rendeltem az LTD-t, akkor direkt megkérdeztem, hogy mennyi van belőle készleten. Mondta, hogy három darab. Kértem, hogy akkor ne a falon lógó darabot küldjék, és mondta, hogy ez természetes, a raktárból veszi ki. És ez is ezt támasztja alá.
Amúgy meg mindenki úgy vásárol, ahogy szeretne, én sem kritizálom más szokásait. Úgyhogy ezt nyugodtan engedd el, köszi nem kérek belőle többet. ha majd a te pénzedből veszek gitárt, majd megkérdezlek róla, mi a véleményed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Építő/felújító topik
- Jövedelem
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Azonnali fotós kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Dell Latitude 9520 15" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Középszintű gamer PC
- AeroCool Saturn 12F ARGB Pro 3db 120mm rendszer hűtő + 3 db jár hozzá+2 távirányitó +még 1 vezérlö
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest